Xavi Puig, posa el seu càrrec a disposició de l'Alcalde per saltar-se restriccions d'aforament en una boda
El PSC satisfet amb la dimissió del conseller
  
Fotografia d'arxiu
El Tercer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament, Xavi Puig, ha posat el seu càrrec a disposició de l’Alcalde després d’haver assistit aquest passat dissabte a un banquet de noces en el que hi havia més gent de la permesa amb les actuals restriccions de la Covid- 19.

El mateix conseller ha explicat els motius mitjançant el seu Faceebook “Dissabte passat vaig oficiar la boda del meu millor amic i vaig ser una de les persones convidades al dinar de celebració en una casa particular. Era una celebració de petit format, però en arribar i veure que no es complien les limitacions d'aforament vigents hauria d’haver marxat i instar que ho fessin la resta de convidats. No ho vaig fer i va ser un greu error per part meva. Com a ciutadà i com a càrrec públic, és una irresponsabilitat, en demano disculpes i n’assumeixo les conseqüències, per la qual cosa he posat el meu càrrec a disposició de l’alcalde”.

El PSC satisfet amb la dimissió “perqué els servidors públics hem de ser exemplars”

Des del Grup Municipal Socialista volem mostrar el nostre desconcert davant la notícia que el Tercer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Tarragona i portaveu del Grup Municipal d’ERC-MES, Xavier Puig, va infringir les normes imposades per la Conselleria de Salut, en assistir el passat dissabte a un esdeveniment social que superava l’aforament de 6 sis persones permès per les autoritats sanitàries. En un moment en què el propi govern municipal ha demanat màxima exemplaritat a la ciutadania i a sectors com la cultura o la restauració, resulta difícil d’explicar que un servidor públic incompleixi les restriccions i considerem adequada la seva dimissió.

Estem vivint uns moments de gran dificultat i les Administracions Públiques estem demanant a la ciutadania grans esforços per contenir el virus. En aquests moments bars i restaurants resten tancats, i el propi Ajuntament, va decretar dies abans dels fets ocorreguts mesures tant dures com la suspensió de tota activitat cultural o la recomanació a les persones de més de 65 anys de no utilitzar l’autobús municipal.

L’exemplaritat a la vida privada és convenient, però en el cas dels càrrecs públics és exigible. Com a servidors i servidores públiques hem de ser exemplars, com si no podem demanar a la resta de la ciutadania que ho siguin?

Lamentem molt el comportament del conseller Puig i li reconeixem el fet que hagi reconegut els fets publicats així com presentat la seva dimissió com a Conseller de l’Ajuntament de Tarragona. Considerem que és la decisió encertada.

"L’honora la decisió que ha pres"

Per la seva part, el grup municipal de Junts per Tarragona manifesta que, davant la gravetat dels fets en el sensible context que ens trobem, al Conseller Xavier Puig l’honora haver pres la decisió de posar el seu càrrec a disposició de l’alcalde.
Redacció TT - 21/10/2020 - 19:04h
tothom espia tothom
22/10/2020
14:56
No pots moure un dit sense que no acceptis que et controlen. Hem arribat a una societat que fot fàstic!
I la CUP?
22/10/2020
14:06
Qué diu la CUP d'això? Molt calladets....Ja Ja Ja !!
A "PSC: Abalos....
22/10/2020
14:01
No despistes nen, que el tuyo la ha cag..!! Ja Ja Ja !!!
Puig dimissió !!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.