El PSC retreu a l'equip de govern manca de lideratge, planificació estratègica i diàleg amb l'oposició
  
La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha denunciat que la constant “improvisació” del govern municipal genera desconfiança a la ciutadania. El PSC resumeix el balanç de gestió d’aquests últims mesos per part de l’equip de govern de “totalment insatisfactori”: “Els hi manca lideratge de ciutat, planificació estratègica i diàleg amb l’oposició”, afegeix Ramos. Per aquest motiu, els i les socialistes han tornat a demanar la creació del pla de reconstrucció social i econòmic de la ciutat, liderat per la Universitat Rovira i Virgili.

Per al PSC, aquesta “desconfiança” es dóna quan no es té previst ofertar la plaça vacant per jubilació del SIAD (Servei Integral d’Atenció a les Dones) o s’aproven per silenci administratiu temes “tan importants” com Mas d’en Sorder o la residència a la Vall de l’Arrabassada. “Tarragona s’està quedant enrere i des de l’oposició no podem quedar-nos de braços plegats”, explica Ramos. La portaveu socialista entén que han estat mesos “molt durs” i per això el grup municipal socialista “ha fet costat al govern” aprovant tots els modificatius de crèdit relacionats amb les despeses generades per la Covid-19. A més, reitera a Ricomà que sumi esforços per la creació d’un Pla Estratègic que contempli tots els àmbits i tots els sectors de la ciutat.

Els i les socialistes també han volgut posar de manifest les reiterades vegades que el govern d’ERC i Comuns “han deixat als calaixos les bones propostes de l’oposició”. Com per exemple, un paquet de 40 mesures, que anaven dirigides a la reactivació econòmica i a enfortir als qui estan patint aquesta crisi de manera més severa, o la taula de reconstrucció que es va proposar al principi del confinament més dur i, segons Ramos, no ha tingut cap continuïtat.
Redacció TT - 09/10/2020 - 09:30h
imatge catalana
13/10/2020
19:07
Per què no porteu al cap la barretina PSOE?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.