El PSC denuncia la mala praxi del govern municipal en l'enderroc de la graderia de l'Amfiteatre
  
Memòria tècnica del projecte
El conseller del Grup Municipal Socialista, Berni Álvarez, ha denunciat la mala praxi del govern municipal en l’enderroc de la graderia ‘Suma Cavea’ de l’Amfiteatre. El PSC afirma que el desmuntatge de la graderia malmesa s’està realitzant amb retroexcavadora en lloc de fer-ho a través de mitjans manuals, com així es detalla a la memòria tècnica del projecte.

“Trobem del tot preocupant que s’estigui incomplint d’aquesta manera el projecte tècnic en un monument patrimonial tan singular. Actualment, no s’estan seguint les ordres d’aquest informe i, per tant, demanem al govern municipal que rectifiqui i doni compliment a la memòria tècnica”, reclama el conseller socialista.

Álvarez recorda que l’enderroc de la graderia ‘Suma Cavea’ es produeix a causa d’un deteriorament, de la part reconstruïda al segle XX, plasmat en un informe del juny del 2019. El PSC considera inacceptable que, després de tres anys, el desmuntatge d’una part de la graderia del monument més visitat de la Tarraco romana s’estigui duent a terme amb retroexcavadora i no amb mitjans manuals, incomplint amb el que diuen els tècnics.
Redacció TT - 26/10/2022 - 13:18h
Pepe Gotera i Otilio amb l'Anacleto de gestor
26/10/2022
13:28
Quin desproposit!!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.