0 comentaris
09:34
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Cartes al director
Cartes al director
L'accessibilitat al Teatre... tres anys i mig després


Mentre feia l’escrit que segueix em vaig assabentar de que es tanca el Teatre Tarragona per segona vegada per les deficiències estructurals existents, espero que aquesta vegada aprofitin el tancament per fer les modificacions per tal de que els serveis per discapacitats compleixin la normativa ja que òbviament la resta del teatre també ho farà. El text es el que segueix.

L’altre dia vaig anar amb la meva filla a veure un espectacle al teatre Tarragona i en acabar vam voler anar al servei i no em puc estar de tornar a denunciar després de tres anys i mig la falta d’accessibilitat del serveis adaptats, es impossible que una persona sola amb cadira de rodes faci us adequadament dels serveis, es impossible entra-hi i seure a l’inodor i poder tancar la porta. Convido a l’arquitecte que va fer el projecte o a les persones responsables de l’Ajuntament que s’asseguin en una cadira i facin la prova.

Cada vegada que anem al teatre veig més gent amb cadira de rodes i vull pensar que també s’han queixat i ningú els hi ha fet cas, ens omplim la boca parlant de fer parcs infantils inclusius, estem molt contents amb la nostra geganta inclusiva Frida, tot són molt bones paraules fins i tot l’Alcalde del moment em va dir “El tema serveis Teatre Tarragona, potser sigui més llarg, però hi estem a sobre” i tres anys i mig desprès continuem sense poder utilitzar els serveis amb normalitat.

Vaig presentar escrit de denuncia a l’Ajuntament amb data 4/01/2018 al Registre d’entrada núm. 2 i núm. 329, sense haver obtingut cap resposta fins el dia d’avui. El mateix dia vaig fer escrit al Síndic de Greuges de Catalunya que ha fet les gestions corresponents amb l’Ajuntament sense haver aconseguit la reparació de les deficiències dels serveis del teatre.

Si us plau m’agradaria no tindre que tornar a fer un altre escrit dins de tres anys i mig.

Atentament.

José Luis Ortiz Lladó
Cartes al director - 06/06/2021 - 09:34h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.