0 comentaris
10:58
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
ERC aconsegueix incorporar una esmena als PGE per valor de 2 MEUR per construir un pont al polígon Entrevies
  
La senadora del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya – EH Bildu, Laura Castel Fort, ha fet un gest avui a favor de la negociació pressupostària amb la incorporació de diverses esmenes transaccionades de la formació republicana, mitjançant les quals “hem aconseguit desencallar un projecte molt necessarii reivindicat per Tarragona com és la construcció d’un pont d'entrada i sortida del Polígon Entrevies de Tarragona sobre les vies d'Adif”.

La senadora tarragonina destaca que aquesta esmena és de dos milions d’euros, els quals aniran destinats a donar resposta a una “reivindicació que fa temps que està pendent”.

Per la seva banda, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, afirma que “l’obra del nou pont és imprescindible per poder garantir la mobilitat en aquest polígon i per incrementar el grau de seguretat i de connectivitat de tota aquesta zona. A banda, també beneficiarà la competitivitat de les empreses que hi ha”.

El republicà afegeix que “des de l’Ajuntament fa molt de temps que treballem per resoldre la situació del polígon Entrevies i la solució va per bon camí. La construcció del nou pont és una necessitat a la qual se li ha de donar una resposta urgent”.

L’alcalde recorda que aquest polígon suporta una gran activitat logística, on hi treballen centenars de persones a les quals se’ls ha de garantir una sortida en condicions de la zona. “Ha quedat palès que és del tot inviable que aquest polígon només tingui un accés i remarquem que aquesta intervenció és imprescindible perquè Entrevies compti amb dos punts de sortida diferents. Estem parlant de seguretat i de mobilitat”, clou Ricomà.
Redacció TT - 23/11/2022 - 10:58h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.