La Generalitat i l’Estat acorden inversions a la demarcació de Tarragona per un valor de 78 milions d’euros
Destaquen els 40 milions d’euros adreçats al Corredor del Mediterrani
  
78 milions d’euros en inversions directes que l’Estat finançarà a Tarragona durant aquest 2009. Aquest és el resultat, en clau territorial, de la reunió que ahir va mantenir la Comissió bilateral Estat-Generalitat que va negociar la inversió en infraestructures de l’Estat a Catalunya per enguany, en el marc del que estableix la disposició addicional tercera de l’Estatut.

Pel portaveu del PSC a les Corts Generals i diputat tarragoní, Francesc Vallès, “estem davant d’una inversió realment molt important amb partides tan destacades com els 40 milions d’euros d’inversió en el Corredor del Mediterrani, uns altres 17.500.000 d’euros per la millora del rec de l’Aldea-Camarles, a les Terres de l’Ebre, i prop de 8 milions d’euros pel centre de recerca i desenvolupament en nutrició i salut de la Universitat Rovira i Virgili. Unes inversions en obra pública que també implicaran la creació de nous llocs de treball aquí a casa nostra.”

Completen les inversions a la demarcació de Tarragona, les partides destinades a la variant Valls-Montblanc, la variant de l’Aldea, el tractament d’aigües de l’eix Tarragona-Vila-seca-Salou, i l’inici del camí Mitanplana d’Ulldecona.

Segons Francesc Vallès, “la col•laboració entre els Governs de la Generalitat i de l’Estat és un dels camins per aconseguir partides concretes que millorin l’estat de les infraestructures del Camp de Tarragona. Vull recordar que la nostra demarcació ja rep una inversió de més de 500 milions d’euros dels pressupostos generals de l’Estat per enguany, una xifra a la que ara s’ha de sumar aquests 78 milions d’euros addicionals.”

“Per la seva importància, mereix una valoració especial els 40 milions d’euros que s’emporta el Corredor del Mediterrani, una altra de les línies estratègiques, pel que fa a les comunicacions terrestres, que implicaran una millora substancial de la mobilitat dels tarragonins i que ens connectaran més ràpidament amb València i l’arc Mediterrani.”
Redacció TT - 25/02/2009 - 19:20h
treneru
25/02/2009
21:28
El que volem és que ens apropin a l'estació del CAMP!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.