Junts per Tarragona exigeix la propietat del Palau d'Esports per a la ciutat
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
El grup municipal de Junts per Tarragona ha exigit que la propietat del Palau d’Esports sigui per a la ciutat, tal com es va acordar fa anys. ‘La fórmula jurídica que ens planteja l’equip de govern és una cessió, un acord insatisfactori per la ciutat i que no compleix els compromisos adquirits originàriament pel departament de Patrimoni de la Generalitat’, ha manifestat el portaveu de Junts per Tarragona, Dídac Nadal.

‘És imprescindible obrir al més aviat possible aquest equipament a la ciutadania i a totes les entitats tarragonines, no pot ser que dos anys després de la finalització dels Jocs Mediterranis el Palau d’Esports segueixi en mans del departament de Patrimoni’, ha lamentat el portaveu de Junts per Tarragona, que ha proposat l’elaboració d’un conveni d’ús entre la Generalitat i l’Ajuntament perquè les instal•lacions estiguin operatives. ‘No hi ha cap impediment tècnic, és qüestió de voluntat política. Quan s’ha volgut obrir, l’equipament s’ha obert’, ha dit.

Des de Junts per Tarragona també s’alerta que la proposta plantejada a la comissió de Territori celebrada aquest divendres posa en perill que la ciutat també perdi el terreny municipal on s’ubica el Palau d’Esports valorat en prop de 700.000 euros, solar que passaria a mans del departament de Patrimoni.

‘El Palau d’Esports ha de ser de Tarragona i s’ha d’obrir immediatament a la ciutadania amb activitats esportives però també culturals i socials adreçades a tots els públics’, ha remarcat Nadal.

És per tot això que el grup municipal ha votat en contra de la proposta de mutació demanial a la Generalitat de Catalunya del terreny on s’ubica el Palau d’Esports que s’ha debatut aquest divendres a la Comissió de Territori.
Redacció TT - 03/07/2020 - 14:10h
CAT?
05/07/2020
17:36
L'aeroport de Constantí ara es dirà aeroport Reus-Barcelona. Vaja, com Barcelona-Sants. El circuit de Montmeló ja l'anomenen el circuit de Barcelona-Catalunya. I el Port Aventura aviat es dirà BCN-World. També diuen que el Baix Llobregat és la Porta de Barcelona. El terme municipal de Barcelona és tan petit que ja no els hi cap res més.
I
04/07/2020
12:58
I qui governa Barcelona (perdó Catalunya)?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.