El PSC titlla de 'covards' l'executiu local per haver renunciat a ser seu del Mundial femení d'Handbol
  
El conseller del PSC, Berni Álvarez, ha lamentat que el govern municipal d’ERC i els Comuns hagin renunciat a que Tarragona sigui seu del Mundial femení d’Handbol 2021 i titlla de “covards” a l’executiu local per no voler apostar per un gran esdeveniment esportiu. “El model esportiu d’aquesta ciutat ha de canviar en quant a la capacitat de gestionar grans esdeveniments, amb aquestes infraestructures Tarragona hauria de ser una capital esportiva”, afegeix Álvarez.

El conseller socialista titlla “d’excusa fàcil” el cost econòmic del cànon de l’acte per la renuncia al Mundial i explica que el que s’hauria de fer “seria implicar als teixits empresarials, industrials i comercials de la ciutat, per a que els costos per a la població siguin mínims i el retorn seria molt bo per la creació de llocs de treball, l’enfortiment del moviment de voluntariat i, sobretot, de la marca Tarragona”. A més, Álvarez denuncia la pèrdua d’oportunitat d’obrir a la ciutadania el Palau d’Esports, una instal•lació que està actualment tancada.

La pèrdua del Mundial d’Handbol se suma a la renuncia de ser seu de la lliga 3x3 i a l’incompliment del traspàs del Plau d’Esports i l’apertura del velòdrom i del camp de rugbi, per a principis de 2020, com va anunciar l’actual executiu l’any passat.
Redacció TT - 29/01/2020 - 08:59h
Avergonyit de la xusma política que tenim
30/01/2020
01:04
Sembla que Tarragona només pugui ser governada per gent sense ofici ni benefici. Ja ho sabeu companys i companyes, si el vostre coeficient intel·lectual supera la xifra de 40 no fa falta que us presenteu a cap tipus d'eleccions a la ciutat, aquí només manen els incapassos, amb independència del partit. Se't passen les ganes de tot amb aquesta colla d'antitarragonins que tenim a les institucions tarragonines.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.