0 comentaris
16:14
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Caixa Tarragona llança el seu primer pla individual d'estalvi sistemàtic (PlAS)
És un producte creat per a aquells estalviadors que desitgin construir un estalvi sistemàtic des de només 30 euros al mes
Caixa Tarragona llança, juntament amb CNP Vida, Caixa Tarragona Estalvi Assegurat un Pla Individual d'Estalvi Sistemàtic que ve a completar la seva gamma d'assegurances d'estalvi.

Caixa Tarragona Estalvi Assegurat permet constituir una renda vitalícia de manera senzilla i amb gran flexibilitat, a través d'aportacions periòdiques, extraordinàries o úniques.
És un producte creat per a aquells estalviadors que desitgin construir un estalvi sistemàtic des de només 30 euros al mes, amb una interessant rendibilitat de sortida, 4,00% fins a final d'any, flexibilitat en les aportacions i a més gaudir d'excel·lents avantatges fiscals.

El PIAS és un producte d'estalvi a llarg termini en el qual el rendiment generat queda exempt de tributació i la prestació es pot cobrar en forma de renda vitalícia, a la qual se li apliquen percentatges exempts de tributació en funció de l'edat del contribuent. Per poder aplicar aquests avantatges fiscals les aportacions hauran de tenir una antiguitat superior a 10 anys, amb un límit de 8.000 euros a l'any (i 240.000 euros per al total del producte).


Sobre CNP Vida
CNP Vida d'Assegurances i Reassegurances pertany al grup de CNP Assurances, primera companyia d'assegurances de persones a França, que ofereix una àmplia oferta d'assegurances de vida-estalvi, cobertura de préstecs i plans de pensions. En l'àmbit internacional, a més de a Espanya, té presència a l'Argentina, Itàlia, Portugal, Brasil i Xina amb més de 22 milions d'assegurats.

Sobre Caixa Tarragona
Fundada per acord de la Diputació de Tarragona de 15 de setembre de 1949, Caixa Tarragona (www.caixatarragona.com) va obrir la seva primera oficina l'any 1952. La xarxa comercial de Caixa Tarragona està formada per més de 300 oficines, distribuïdes en més de la meitat de les comarques de Catalunya, i també en la Comunitat Autònoma de Madrid, la Comunitat Valenciana i Aragó, a través de la qual s'atén una clientela formada per més de 500.000 persones. L'entitat està clarament orientada a la cobertura dels necessitats dels seus clients en matèria de finançament, dipòsits i serveis, i en l'assessorament de les seves inversions i cobertures dels seus riscos.
Maribel Álvaro - 11/07/2008 - 16:14h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.