Saül Garreta, nou president del Port de Tarragona
  
Després de parlar-se de molts noms com a candidats a presidir el Port de Tarragona en substitució de Josep Maria Cruset, ha estat el tarragoní, Saül Garreta Puig, la persona escollida.

El relleu s’oficialitzarà dijous vinent en una roda de premsa que estarà encapçalada pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Juli Fernández.

Garreta va néixer a Tarragona l’any 1972, arquitecte en l’especialitat d’edificació per la Universitat Politècnica de València i Màster d’estudis territorials urbanístics. Va treballar com a tècnic del Consell Comarcal de l’Alt Camp. Després es va dedicar principalment a l’exercici liberal de la professió combinant-ho amb les tasques d’arquitecte municipal de diferents municipis com Aiguamúrcia, el Catllar, Cabra del Camp i els Pallaresos. Va ser un dels impulsors d’una agrupació d’arquitectes anomenada Espai Obert-Arquitectes pel Territori. Des del 2012, a través de l’empresa Reviure Solanell, de la que n'és l’administrador, ha promogut la recuperació del poble abandonat de Solanell amb la intenció de desenvolupar un poble cooperatiu.

Saül Garreta, com a nou president de l’APT podrá gaudir de la nova seu institucional de l’Autoritat Portuària, un edifici al que hi té una gran estima -gairebé com a un germà- ja que l’arquitecte que va dissenyar l’antiga seu de l’Autoritat Portuària va ser el seu pare, Josep Maria Garreta.

El nou president pren les regnes d’un port transformat i molt bé situat pel seu predecessor, Josep Maria Cruset, així com amb grans projectes estratègics endegats que garanteixen la seva bona marxa i un bon creixement futur, per a seguir sent el motor econòmic de la nostra ciutat.
Redacció TT - 28/10/2022 - 12:00h
Juanjo
30/10/2022
19:10
Encara recordo que aquest digital va fer una campanya del NO A L’ENDERROCAMENT DE L’EDIFICI DEL PORT quan el Burgasé insistint que l’edifici tenia una flagrant aluminosi...maremeva!

I quina meravella ha quedat!
Amb el continuisme
30/10/2022
18:40
No cal que s'esforçi gaire, s'ho deixen tot fet. Sense menisprear el relleu, però aquest noi de Riudoms, tot i ser de secà, ha fet molt bona feina.
Magnus
30/10/2022
18:11
Sense menysprear la possible capacitat del Sr. Garreta (fill) em queda el dubte de saber si no hi havia cap altre persona que fos més... del gremi, per dir-ho amablement. Passar de l'arquitectura a la gestió d'un port marítim em sembla força agoserat, si més no.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.