0 comentaris
10:02
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
L'IMSST aprova la liquidació del pressupost 2021 amb més del 97% executat
  
L’Institut Municipal de Serveis Socials ha aprovat en consell rector la liquidació del seu pressupost corresponent a 2021, i ho ha fet amb l’execució del 97,33% del seu pressupost, el que equival a un romanent de només 214.000 €.

Tal com ha explicat la consellera de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona i Presidenta de l’IMSST, Inés Solé, “donem d’aquesta manera compliment a l’objectiu d’evitar romanent indecent i milionari tractant-se de serveis socials i en plena crisi agreujada per la pandèmia, una situació que ha generat un augment de les necessitats a les que calia donar resposta”.

Solé ha recalcat que “estem molt satisfetes, només podem entendre els serveis socials i la garantia dels drets bàsics de la ciutadania invertint tots els recursos i esforços en atendre totes les necessitats de la població. El que venia passant amb el pressupost i l’execució del mateix al IMSST era una anomalia que calia revertir i més donada la situació de crisis social creixent”.

En aquest sentit, en l’exercici 2021 l’IMSST ha exhaurit la totalitat del romanent del 2020, destinat a garantir habitatges que repercuteixen directament a usuaris i usuàries de serveis socials en situació d’exclusió residencial, violència masclista i altres situacions de vulnerabilitat en coordinació amb l’SMHAUSA.

En aquest 97,33% d’execució, destaca l’increment en els ajuts puntuals d’urgència i serveis per donar cobertura a necessitats sobrevingudes, que ha augmentat a la ciutat de Tarragona en un 24% respecte a l’any anterior. Per altra banda, també ressaltar l’augment considerable de necessitats a les quals des dels serveis socials han de fer front i que recauen en una única usuària, que ara aglutina moltes situacions de vulnerabilitat a atendre.

Per sufragar aquest increment de situacions, l’IMSST ingressarà properament al seu pressupost els 550.000€ del darrer modificatiu de crèdit aprovat pel Ple de l’Ajuntament, que se sumaran al pressupost actual prorrogat de 2021.
Redacció TT - 29/04/2022 - 10:02h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.