0 comentaris
11:58
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El Port segueix una clara tendència positiva creixent un 22,1% fins al setembre
  
Durant el novè mes de l’any han passat pels molls tarragonins 2,73 milions de tones el que significa un increment del 7,5% comparat amb el mateix mes de l'any anterior.

El tràfic de productes siderúrgics manté el seu fort creixement multiplicant per 5 el moviment de mercaderies al setembre i per 2,5 les dades acumulades del gener a setembre. Amb aquestes dades continua marcant xifres record en la sèrie històrica. Consolidant l’efecte tractor dels últims mesos, el tràfic de productes siderúrgics ha generat que la mercaderia general convencional també obtingui màxims històrics arribant a 1.365.386 tones fins al 30 de setembre.

Els productes químics són un altra mercaderia que obté xifres record en les dades de la sèrie històrica. Entre gener i setembre s’han mogut a les dàrsenes tarragonines 1.817.124 de tones d’aquest tipus de productes.

Entre l’acumulat de gener a setembre el Port de Tarragona mostra dades positives en tots els segments de tràfics. Els líquids a doll encapçalen les xifres absolutes amb 16.065.744 tones mogudes i un augment del 20% respecte 2020, mentre que els sòlids a lloure acumulen un total de 5.342.995 tones i un augment del 22,5%.

Liderant el creixement

En el rànquing de principals països amb activitat amb el Port de Tarragona destaca en primer lloc Líbia, el seu principal tràfic és en els líquids a doll, Rússia és la segona del rànquing amb activitat compartida entre sòlids i líquids a lloure. En aquesta llista segueixen països com Algèria, Itàlia, Nigèria i els Estats Units d’Amèrica.

Les escales mensuals de vaixells al Port de Tarragona han marcat xifra rècord, superant tots els mesos anteriors d’entre 2020 i 2021 amb 229 escales. En total les escales de vaixells en els molls tarragonins han augmentat en un 25,8% durant el mes de setembre en comparació el mateix període de 2020.

El Port de Tarragona és el port que més creix d’entre els deu primers ports que més tràfics mouen de tot l’estat. Fins al mes d’agost el creixement de Tarragona va ser del 24,3%.
Redacció TT - 21/10/2021 - 11:58h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.