0 comentaris
10:37
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
La primera jornada de posada en funcionament del SEA al Port registra 130 sol.licituds de càrrega
  
Ahir dimarts 6 d’octubre va ser el primer dia del sistema d’entregues d’agroalimentaris al Port de Tarragona, on es van registrar 130 sol.licituds de càrrega amb més de 7.140 tones mogudes. El sistema va funcionar amb total normalitat i un total 255 camions van operar amb la nova aplicació del Port. Es tracta d’un pas endavant en les millores en la logística i el funcionament de les instal.lacions portuàries tarragonines.

Durant la primera jornada de posada en funcionament del nou sistema totes les sol•licituds registrades van poder fer-ne ús sense incidències destacables. Els avantatges van quedar palesos ja en el primer dia, reduint-se les cues i agilitzant els tràmits per recollir la mercaderia.

Per als pròxims dies hi ha previst un increment de sol.licituds. Avui, segon dia de funcionament del nou sistema d’entregues d’agroalimentaris, ja s’ha registrat un augment del 80% de sol.licituds, de 130 encàrrecs a 234.

Amb aquesta nova i capdavantera aplicació es van moure durant el dia d’ahir 7.140.000 quilos de productes agroalimentaris en 255 camions de manera més ràpida, eficient i econòmica, assegurant al 100% la traçabilitat de la mercaderia. Aquest innovador sistema facilita la recollida de mercaderia de les terminals d’agroalimentaris, especialment per al transportista.

Com funciona el nou sistema SEA?

El nou sistema d’entregues d’agroalimentaris es caracteritza per ser un servei digital i gratuït per a tots els operadors logístics implicats. Els compradors saben la disponibilitat de la mercaderia sol.licitada i, també, el dia i hora de recollida per part del transportista. Això implica directament una millora de la seva planificació de producció.

La terminal coneix la demanda d’un període de temps determinat i, per tant, disposa dels recursos necessaris per planificar els lliuraments.  Amb tota aquesta informació també es facilita la detecció d’incidències recurrents i es per poder establir mecanismes per fer-hi front -amb aquests nou sistema també es redueix el nombre de visites a les oficines, ara el camió va directament al punt de càrrega/bàscula.

El SEA beneficia al transportista al tenir la mercaderia localitzada i amb la concreció de dia, hora i punt de lliurament: redueix el temps d’estada a les instal.lacions portuàries i optimitza l’operativa pròpia. Des del punt de vista del Port, l’assignació d’hora i ubicació exacta facilitarà la gestió de les cues en els accessos i els terminals.
Redacció TT - 07/10/2020 - 10:37h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.