0 comentaris
14:16
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El Port de Tarragona certifica un alt nivell en ciberseguretat
  
L’Autoritat Portuària de Tarragona (APT) ha superat novament l’auditoria per a la certificació de l’acompliment de la normativa ISO 27001 en Gestió de la Seguretat de la Informació (SGSI). L’APT compta amb aquest sistema de gestió de la seguretat de la informació des de l’any 2015. Aquesta certificació corrobora que del Port de Tarragona disposa d'un nivell de seguretat de la informació que compleix els requeriments en ciberseguretat com a infraestructura crítica i operador de serveis essencials.

La Direcció de Sistemes d’Informació fa la renovació d’aquesta certificació amb el propòsit de confirmar l’eficàcia del sistema en el seu conjunt en un entorn cada vegada més digital. En el cas d’una infraestructura clau per al territori, és de vital importància certificar que les mesures tècniques implementades en els darrers anys són eficaces per a la protecció dels actius d’informació de l’organització.

La certificació acredita que el sistema de Gestió de la Seguretat de la Informació és conforme als requeriments pel que fa a:

• Gestió d'atenció a client / usuari /ària
• Gestió de projectes
• Gestió operativa i Disseny i planificació

Un compromís de present i de futur

L'Autoritat Portuària de Tarragona declara el seu compromís amb la seguretat de la informació a través de la seva Política relacionada, on el seu objectiu principal és garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de la informació i processos que duu a terme.

La seguretat integral i protecció de les dades de les parts interessades és una de les bases dels serveis que ofereix el Port de Tarragona. Conscient del compromís que contreu amb els seus clients i persones usuàries, tan interns com a externs, ha establert en la seva organització un Sistema de Gestió de la Seguretat de la Informació basat en les normes UNE-EN-ISO 27001 per als processos d'atenció a persones usuàries i clients, disseny i planificació, gestió de projectes i gestió operativa.
Redacció TT - 31/08/2020 - 14:16h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.