0 comentaris
13:26
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
L'Ajuntament convoca una línia d'ajuts al sector comercial
  
Ja es pot sol.licitar la nova línia d’ajut que la conselleria de Comerç ha posat en marxa pal•liar l’efecte que en el sector comercial de la ciutat de la crisi per la COVID-19 i reimpulsar el teixit comercial de Tarragona.

L’Ajuntament de Tarragona ha convocat una línia d’ajuts adreçada a establiments del sector comercial que van haver de tancar al públic com a conseqüència de la implantació de mesures provocades pel COVID-19 durant l’estat d’alarma declarat pel govern de l’estat.“Aquesta mesura està en el marc de la bateria d’accions que estem prenent des del Govern Municipal per contribuir a mantenir un teixit comercial viu i divers a la ciutat”, ha explicat la consellera de Comerç, María José López. “Es tracta de donar un impuls econòmic al comerç de proximitat enfront d’una situació complicada i que han patit especialment aquells establiments que han hagut de tancar per les restriccions de l’estat d’alarma” ha afegit.

L’import màxim de la subvenció pot anar des 250 euros als 350 euros, segons la superfície del local.

Podran ser beneficiaris d'aquestes ajudes les persones físiques o jurídiques titulars d’establiments que estiguin inscrits en algun dels epígrafs de la convocatòria, i que hagin hagut de tancar al públic per les mesures de l’estat d’alarma. Les persones beneficiàries d’aquest ajut hauran de mantenir oberta l’activitat objecte d’aquesta subvenció, com a mínim, durant tot l’any 2020, i un dels requisits és que l’activitat i el seu volum brut de negoci corresponent a l’any 2019 no superi el 1.000.000d’euros anuals.

El termini de presentació de sol.licituds finalitza el proper 28 de juliol. Es resoldrà per ordre de recepció i fins al límit de la consignació pressupostària, el pressupost global en aquesta convocatòria és de 190.000 euros.

Els requisits i tràmits per sol.licitar aquests ajuts ja estan disponibles a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Tarragona: https://seu.tarragona.cat/ajutsPublic/listPublicacions
Redacció TT - 03/07/2020 - 13:26h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.