0 comentaris
10:38
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Rincón de Iruña, amb una estupenda cuina i agradable terrassa, a Cambrils
  
Una mousse de remolatxa i un gaspatxo de cirera d’aperitiu, un bon pernil ibèric de Guijuelo amb pa torrat amb tomàquet, unes anxoves, sardines i seitons amb “piparrak”, carpaccio de gambes vermelles amb oli de pinyons i pebrots farcits de filet amb salsa d’Ideazabal, como primers per compartir i el llobarro a la sal i el “chateaubriand” van constituir un deliciós dinar en la agradable i tranquil•la terrassa del restaurant Rincón d’Iruña.

Situat a la zona de la Llosa, a tocar de l'Escola d'Hostaleria de Cambrils, sempre hi hem menjat molt bé, com en aquesta darrera visita. La seva oferta culinària se centra en molt bons peixos i carns en diferents elaboracions ben aconseguides.

Vam conèixer aquest restaurant quan el 2015 el va guardonar l'Acadèmia Gastronòmica de Tarragona, amb el Premi al millor restaurant visitat per l'entitat, per la seva bona cuina durant els 10 últims anys.
El menjador és petit i agradable, per a uns 50 comensals i compta amb una terrassa exterior per al bon temps amb capacitat per a 60 persones. Fàcil aparcament al carrer que té escassa circulació, excepte a l’estiu.

L’establiment manté el nom del primer propietari que era de Pamplona, Iruña, i des de fa més d’una dècada està en mans de Verónica Herrero de Prado, del País Basc, que ofereix en els seus fogons cuina basca y mediteránea. Nascuda a Bilbao, aquesta xef va estudiar cuina durant 4 anys; posteriorment va treballar amb Mariona Quadrada, a Reus durant dos anys i un any en un restaurant de Cambrils, abans d’adquirir el Rincón de Iruña.

Alguns dels seus plats ens apropen productes amb receptes tradicionals de la seva terra, d’altres són de cuina mediterrània. Celler amb vins de diferents D.O. de Catalunya i de la resta d’Espanya.
Entre els molts restaurants de Cambrils, Rincón de Iruña és tota una referència de bona cuina que mai decep i que recomanem.

C/ General Belgrano, s/n., (43850) Cambrils. Tel.: 977 365 182 i 653 894 732. Tanca dimarts. Visa, Master Card i American Express. Web: www.elrincondeiruna.com Correu electrònic: veronicairka2@gmail.com Facebook: rincondeirunyarestaurante
Fèlix Llovell - 08/07/2021 - 10:38h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.