0 comentaris
12:05
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Ferran Cerro, restaurant guardonat, estrena carta d'estiu
  
Ferran Cerro, guardonat darrerament per la Guia Gourmand, com a “Restaurant Revelació 2021”, ja ofereix els seus comensals la nova carta d’estiu, en el format de sempre de 3 menús Menú S (Migdia)(migdia, de dimarts a divendres migdia, excepte festius): 1 snacks de benvinguda, 1 entrant, 1 segon (peix, carn o arròs), 1 postre amb una copa de vi, 30,00 €. Menú M (Mitjà): snacks de benvinguda, 2 entrants, 1 segon (peix, carn o arròs), 1 postre i petit fours, beguda no inclosa), 45,00 €; Menú L (Llarg): snacks de benvinguda, 2 primers, 2 segons (peix, carn o arròs), 2 postres i petit fours, beguda no inclosa, 75,00 €; a més de la carta, amb 20 plats a escollir.

En la nostra visita vam començar pels aperitius, amb tres snacks que són una delícia. Continuem amb les vieires flamejades, ou, praliné de pinyó, pernil de glà i xips de patates, un plats d’autoria plenament satisfactori. El “papillote” de verdures de temporada amb papada de porc a la brasa i vinagreta cítrica, ens preparava per un altre del èxits del menú, el suquet de primavera: tartar marí amb confitat de pastanaga i ceba, vel de cansalada, crostons i el seu suquet de marisc. Segueix la lasanya d’espinacs a la catalana, amb rovell d’ou de corral, pebre i formatge de cabra Montbrú. I el caneló semi-fred de “mascarpone.parmesà” amb aletes de pollastre confitada, el seu brou reduït i tomàquet xerri sec.

I el plat estrella del àpat, fals arròs de formatge de cabra acompanyat de carpaccio de bolets i formatge de cabra. També el bacallà confitat, crema de patata d’oli d’arbequina, pebrot del Padrón i oliva negra.

De postres, “Ametlla-avellana” i poma rostida, mascarpone i toffe. Amb els “petits fours”. Tot plegat regat amb un Albarinyo, Pazo de San Mauro 2020.

Senzillament espectacular. Una “revelació”. A destacar també el servei professional, diligent i amable.

Plaça del Castell, 2 (43201) Reus. Tel.: 977 945 142. Horari: de 13,30 a 15,30 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge nit, dilluns tot el dia i dimecres nit. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Cuina d’autor. Correu electrònic: info@fcrestaurant.cat Web: www.fcrestaurant.cat
Fèlix Llovell - 29/06/2021 - 12:05h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.