0 comentaris
10:55
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Arena, vermut, tapes i cuina tradicional de proximitat en una de les millors terrasses del centre de Salou
  
El restaurant Arena ja ha obert per la temporada del 2021, sota la direcció con sempre de l’Eugeni Serranos, un gran professional de la restauració que porta molts anys en el ofici. La seva molt agradable terrassa, fresqueta i tranquil•la, en vistes a la verdor i les palmeres del principal passeig de Salou, Jaume I, la oferta gastronòmica tradicional per compartir amb immillorable relació qualitat/preu i un amable servei, fan que aquest establiment sigui uns dels més recomanables en la capital de la Costa Daurada.

L’Arena, el restaurant de l’Hotel Blaumar (Grup La Boella), en una emblemàtica situació, davant la platja, ofereix una proposta tradicional de tapes i “platillos”, al mateix temps, apetitosa i variada, de productes locals i de temporada.

Amb l’objectiu d’estendre la costum local de plats per compartir i el “tapeo” al turisme estranger, planteja una carta de tapes, racions i porcions acompanyada d’un vi, vermut o cervesa. Així mateix, aprofita aquesta proposta per crear petites mostres gastronòmiques creatives per divertir al paladar.

Entre l’oferta gastronòmica, que elabora el xef Sergio Ramos, es troben tant opcions vegetarianes, com també alternatives a al•lèrgens i per a celíacs, en una cuina sostenible. Juntament amb un preu molt assequible podem degustar plats mediterranis de la regió, de productes frescos i de proximitat, aconseguint sabors autèntics, naturals i casolans en cada elaboració.

D’aperitiu arriba a la taula unes anxoves amb pa amb tomàquet i podem continuar per compartir l’aminada “caprese” amb” burrata” i “pesto”, unes patates braves, les albergínies fregides amb mel de canya i uns calamars a l’andalusa. De plat fort, l’ou de corral trencat amb patates i pernil, llom de bacallà al “chutney” de tomàquet i teriyaki o un suquet de rap o el rap a la planxa.

I culminar amb una crema catalana, pastís de formatge clàssic i uns mini xurros amb xocolata a la tassa (70% de cacau). Tot molt bó.

Els vins són referències de Tarragona, juntament amb noms reconeguts a escala espanyola com: Rioja, Ribera, Somontano, Rueda, Bierzo i RíasBaixas.

Arena està a punt d’estrenar el “Corner Vermut” que vol ser un homenatge a aquesta tan popular beguda a la zona, que comptarà amb una gran varietat, una quinzena, de vermuts de les comarques tarragonines. Un positiu projecte que se suma a les singularitats d’aquest establiment ideal per gaudir d’una bona terrassa per fer el vermut i menjar el que ens ofereix a la carta i podem veure en una vitrina al costat de la barra.

Passeig Jaume I, s/n. (43840). Tel.: 977 38 40 00. (43840) Salou. Horari: de 11.00 a 00.00 hores. Obert de Setmana Santa a 14 octubre. Master Card i Visa. Capacitat del menjador per a 90 comensals. Capacitat de la terrassa per a 72 comensals. Aire condicionat. Terrassa. info@arenarestaurant.com Web: www.arenarestaurant.com
Fèlix Llovell - 26/04/2021 - 10:55h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.