L'Hotel Monument Mas Passamaner es reinventa
  
L’hotel Monument Mas Passamaner posa a disposició de totes aquelles persones que vulguin l’opció de disfrutar d’una ‘Experiència de Dia’ de dilluns a divendres. Aquesta ‘Experiència de Dia’ està destinada per a persones que vulguin relaxar-se i desconectar com per aquells professionals que necessitin l’espai per treballar.

‘L’experiència de dia’ comença a les 10h del matí en una de les nostres habitacions dobles, amb dinar inclòs i sortida a les 20h per un preu de 140 euros. Aquesta és una fórmula que posa en marxa L’hotel Monument Mas Passamaner adaptant-se als nous temps.

Mas Passamaner representa tot un estil de vida, una manera de fer d'una época inèdita traslladada en ple segle XXI. La decoració esgrafiada, els vitralls, les escultures, la ceràmica i el ferro forjat, atorguen a aquesta casa senyorial i modernista situada a La Selva.

El restaurant La Gigantea de L’Hotel Monument Mas Passamaner només es mantindrà obert durant les pròximes dues setmanes pels clients de l’hotel. En compliment de les restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya pel Covid-19 l’establiment gastronòmic servirá els àpats corresponents als hostes que s’hi allotgin.

L'Hotel Monument Mas Passamaner, amb 14.000 metres quadrats de zona ajardinada, ha cuidat des de la seva reobertura el passat estiu el més mínim detall tot allò relacionat amb els protocols de seguretat, higiene, benestar i salut. Es continuaran aplicant les mesures de seguretat sanitàries establertes i mantenint el compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat social de l’espai que ens envolta.

Hotel Monument Mas Passamaner - Camí de la Serra, 52, La Selva del Camp www.maspassamaner.com
Fèlix Llovell - 19/10/2020 - 09:15h
client sencer
22/10/2020
15:11
O sigui, que si vols anar a dinar al restaurant hi has d'anar a dormir també.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.