0 comentaris
10:29
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Manteniment a casa abans del temporal
  
Quan s’apropa una tempesta és fonamental preparar el teu habitatge per avançar-se als riscos i prevenir possibles afectacions. Per tal d’assegurar un bon manteniment de casa teva, no et pots oblidar de revisar tota la infraestructura de les teves instal.lacions i, molt especialment, de les aigües residuals.

Un primer pas per guanyar en seguretat és fer una neteja profunda de les canonades amb un equip de professionals com el de desatascos Barcelona. Si tens les canonades bloquejades, ja sigui afectant de manera greu o lleu el drenatge d’aigües, el temporal pot agreujar la incidència i trencar el conjunt de la infraestructura. Fins i tot, arribant a afectar al conjunt de l’edifici i generant perjudicis a altres propietaris.

Problemes d’humitats

En el mateix sentit, també és clau solucionar de manera urgent qualsevol problema d’humitats que debiliti l’immoble. Les humitats poden ser de tres tipologies diferents; humitats per condensació, filtració o capil.laritat.

Els efectes que aquestes incidències poden generar són molt diversos, des de floridures a les cantonades de les habitacions, bafs a les finestres, desgast de la pintura de les parets o, fins i tot, males olors a tota la casa.

Un temporal intens i continuat pot empitjorar les condicions d’un immoble amb humitats i agreujar les conseqüències d’aquesta afectació, arribant a generar conseqüències irreparables a l’espai i problemes de salut als seus habitants.

Aïllament tèrmic

Davant una onada de fred és indispensable revisar les condicions de l’aïllament tèrmic de casa teva. El fred pot ser el gran enemic del teu benestar a casa, el benestar de la teva família, però també l’estat dels teus mobles i electrodomèstics. Per estudiar la situació actual de l’aïllament i possibles millores, pots comptar amb l’equip de Reformas Barcelona i començar un projecte d’urgència si és necessari.

En el mateix sentit, l’aïllament tèrmic no només té la funció de preservar el benestar de l’habitabilitat en un pis o casa, sinó que també és fonamental per a la prevenció d’incidències a la seva infraestructura bàsica. Abans del temporal cal assegurar-se que es compte amb canonades amb aïllament tèrmic i que estan protegides davant possibles congelacions.

Petites recomanacions

Finalment, no ens podem oblidar d’aquelles petites recomanacions que poden semblar de poca rellevància, però que et poden protegir d’un accident domèstic greu. Davant d’una tempesta sempre cal desconnectar aparells elèctrics, revisar l’estat dels parallamps, la teulada i el terrat. També serà indispensable impedir tota corrent d’aire, tancar les finestres i protegir els vidres.

Recorda que les pujades de tensió poden trencar aparells electrònics i afectar el conjunt de la instal.lació elèctrica, així que en cas de temporal extrem, caldrà deixar l’habitatge sense electricitat per prevenció.

En conclusió, les previsions meteorològiques serveixen per alguna cosa més que ajudar-nos a escollir quina roba vestir l’endemà. Un immoble sota una meteorologia extrema és vulnerable a afectacions greus que poden generar costos indesitjats i imprevistos molt molestos, posant en risc la salut d’aquells qui hi viuen. Val més prevenir que haver d’adreçar problemas més greus en un futur.
Publi-espai - 16/09/2020 - 10:29h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.