Presentat el llibre 'Tárraco, reflejo de Roma', escrit a 20 mans
  
Al saló d'actes dels SSTT de Cultura de la Generalitat i amb una ocupació del 100%, el passat divendres dia 10 va tenir lloc la presentació del llibre “TÁRRACO, REFLEJO DE ROMA” (Silva Editorial) una publicació signada per deu autors procedents de diferents disciplines (Xavier Climent, Coia Escoda, Jaume Fontanet, J. Maria Macias, Joan Menchón, Andreu Muñoz, César Pociña, Albert Saludes, Enric seritjol i Francesc Tarrats).

Segons paraules del propi Albert Saludes, qui ha capitanejat la iniciativa, es tracta d'una obra de divulgació, “amb la pretensió d'arribar a tot tipus de lector, però sobretot a aquells que potser tenen més por quan s'enfronten a continguts acadèmics”, i afageix que “Hi ha qui potser es quedarà embadalit descobrint la vestimenta i les armes que portaven els soldats a l'època, mentre que d'altres trobaràn més interessant com van portar l'aigua a la ciutat, qui era el metge de capçalera de Cèsar August o com es va fundar la ciutat de Tàrraco, per citar-ne tant sols uns quants”. I acaba puntualitzant que va “adreçat sobretot a la gent de Tarragona, per a què tots plegats siguem més conscients de la nostra història i del nostre patrimoni, dels quals ens n'hauríem de sentir més orgullosos”.
Redacció TT - 13/06/2022 - 10:11h
Baldrich
14/06/2022
19:36
Una presentació interessant i molt amena. La intervenció per part dels autors fou molt encertada. La gent ens ho vam passar força bé. I després, en fullejar el llibre, encara més.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.