José Montilla, ha col•locat aquest diumenge la primera pedra de la nova àrea infantil de PortAventura
  
El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, ha presidit aquest diumenge l’acte de col•locació de primera pedra de la nova àrea infantil de PortAventura. Aquesta nova zona obrirà les seves portes durant la primavera de 2011. La visita del president de la Generalitat s’emmarca dins de la celebració del 15è aniversari de la inauguració del parc temàtic.

A l’acte han participat, entre d’altres autoritats, Xavier Sabaté, delegat de la Generalitat de Catalunya a Tarragona; Josep Poblet, alcalde de Vila-seca; i Pere Granados, alcalde de Salou. En representació de PortAventura han assistit Antoni Massanell, president del Consell d’Administració; Carlo Umberto Bonomi, conseller delegat de Investindustrial i membre del Consell d’Administració; Fernando Aldecoa, director General; Betim Budzaku, director Comercial i Luís Valencia, director de Desenvolupament.

El president de la Generalitat ha destacat que “els quinze anys de PortAventura són un senyal inequívoc de la seva vitalitat i bona salut, que el situen com un model exemplar de parc temàtic, centre de vacances i centre de negocis i convencions.” També ha afegit que “PortAventura és una referència lúdica i econòmica no només a Catalunya, sinó també a Espanya i Europa.” Segons José Montilla, “la construcció de la nova àrea infantil constitueix un encert, que avala l’èxit del passat i del futur”.

D’altra banda, el president de PortAventura, Antoni Massanell, ha destacat que “amb aquest nova àrea volem donar resposta als visitants que demanen una zona més familiar, on els més petits trobaran una zona adaptada a les seves necessitats.”

A l’interior de la primera pedra del nou projecte de PortAventura s’ha dipositat, entre d’altres elements simbòlics, un testimoni del 15è aniversari: una memòria USB amb les més de 63.000 fotografies que els visitants han anat pujant fins el dia d’avui a http://www.mosaicodeportaventura.com, una acció participativa que té com a objectiu construir el mosaic on-line de fotografies més gran del món, i només amb imatges fetes a PortAventura.


La nova zona infantil

PortAventura disposarà la primavera de l’any que ve d’una àrea infantil amb una superfície de 12.413 m2, i que s’ubicarà al costat de l’àrea de Polynesia. La nova zona s’ha pensat especialment perquè les famílies amb nens molt petits (a partir d’1 any) trobin en un únic espai una oferta prou variada d’atraccions i serveis adaptats a les seves necessitats. La tematització que s’està dissenyant, serà molt diferent a la que trobem a la resta del parc, i tindrà un ambient molt infantil i de fantasia.

Si bé la resta del parc continuarà comptant amb atraccions pels més menuts, serà en aquesta zona on tot estarà pensat per a ells en exclusiva. S’instal•laran 6 noves atraccions i 3 més que ja existien: Tami-Tami, Waikiki i Loco Loco Tiki.

Entre les novetats destaquen unes vagonetes que faran un recorregut per una divertida granja, també hi haurà una atracció aquàtica, una estructura de jocs diversos molt interactiva i un monorail aeri que farà un recorregut per l’àrea, entre d’altres. A banda de les atraccions s’instal•larà un gran arbre de fantasia que presidirà la zona infantil i on els nens podran entrar.

En l’apartat espectacles, la nova zona infantil comptarà amb un amfiteatre a l’aire lliure amb capacitat per 300 persones i que tindrà un programa de shows al llarg de tota la jornada. Al costat del teatre, s’instal•larà un restaurant exterior amb capacitat per 300 persones, així com una botiga temàtica.

La zona comptarà amb dos accessos principals, l’un peatonal que comunicarà amb l’àrea de Polynesia, i l’altre per tren. D’aquesta manera, es crearà una tercera estació del tren que fa el recorregut per tot el parc i que actualment té parades a Mediterrània i Far West.

Aquest projecte s’emmarca dins dels plans anunciats a principis d’any pels accionistes de PortAventura -Investindustrial i Criteria- d’invertir 80 milions d’euros en el transcurs dels 4 propers anys. Sergio Feder, President del Comitè Executiu de PortAventura, considera que “aquest és un projecte molt important per PortAventura, donat que es tracta d’ampliar el parc en resposta a una petició històrica dels nostres clients. Aquesta és una inversió de 12 milions d’euros que s’emmarca en un pla d’inversió a llarg termini dissenyat pels accionistes de l’empresa.”

La incorporació de nous equipaments i atraccions és una constant a PortAventura, que en 2009 va inaugurar el nou hotel Gold River, el 4º hotel del resort i tematitzat del far west, i el centre de convencions, amb capacitat per a més de 4.000 persones i una peça clau pel desenvolupament de l’àrea de Business & Events.

Des de què el parc va obrir les seves portes el maig de 1995, més de 50 milions de persones han gaudit de la seva àmplia oferta de diversió per a tota la família, consolidant-se com una de les grans ofertes d’oci i turisme de Catalunya.
Redacció TT - 25/07/2010 - 13:59h
jo
27/07/2010
12:59
Com ja sap que no colocarà la ultima pedra, doncs ale, a posar la primera i "foto", QUIN CINISME!!.
Jordi Ferre
25/07/2010
17:28
Doncs ja hagués pogut venir al portal cartró pedra del Roser a col.locar la segona pedra nyap al BENVINGUTS AL PORT AVENTURA.Salut
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.