Els promotors del Salou Sound Festival i el Patronat de Turisme busquen sortides a l’esdeveniment després de l’anunci de cancel•lació
Aquest cap de setmana s’havia de celebrar el festival de música techno a prop de l’avinguda Pere Molas
Els organitzadors del Salou Sound Festival (SSF) han informat oficialment aquest migdia al Patronat Municipal de Turisme de Salou en una reunió que donen per suspès momentàniament l’esdeveniment musical que s’havia de celebrar aquest cap de setmana. El motiu que han adduït és que l’expectativa de vendes d’entrades anticipades s’ha vist molt reduïda i tan sols hi havia 1.500 tiquets adquirits, el que fa inviable en les condicions inicials dur a terme el macrofestival.

Després de la reunió, on hi ha estat present l’organitzador del SSF i promotor, Omar Salinas; junt amb el regidor de Turisme, Alberto del Hierro i el gerent del Patronat Municipal de Turisme, Juanma Alonso, així com la cap dels serveis jurídics municipals, s’ha acordat treballar per a buscar-hi unes noves dates i un plantejament nou que faci viable aquest festival. El Patronat de Turisme valora la predisposició del l’organitzador a mantenir la celebració del festival tot i que sigui fora de les dates inicials.

Properament se celebrarà una altra trobada entre organitzadors i patrocinadors –cal recordar que el Patronat de Turisme va signar un conveni de col•laboració amb una aportació de 30.000 euros- per perfilar la manera de satisfer les expectatives dels assistents i alhora mantenir el festival musical.
Redacció TT - 07/10/2009 - 18:56h
tarragoni
07/10/2009
20:47
em sembla molt be que es canceli si no es preveuen les espectatives... Qui es pot permetre anar-hi ara?... I amb els preus que hi han......... al.lucinants
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.