0 comentaris
19:09
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Editen la tercera edició del plànol turístic de Salou, Cambrils i la Pineda Platja-Vila-seca
  
El nou plànol turístic de Cambrils, Vilafortuny, Salou, Cap Salou, La
Pineda Platja i Vila-seca ja està editat. Es tracta de la tercera edició d’aquesta nova guia desplegable, de la qual se n’han emès 65.000 exemplars, 10 mil més que l’any passat, que es podran trobar a la Cambra de Comerç de Reus, a les recepcions dels hotels i als punts d’informació dels principals patronats, fins que acabi la present temporada 2009.

El plànol l’edita l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda i el
patrocinen la Cambra de Comerç de Reus i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Així mateix, hi col•laboren els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i la Pineda Platja-Vila-seca, a més de PortAventura.

Com a principals novetats, cal dir que aquest nou plànol compta amb un
disseny renovat de la portada i que la informació que conté és molt més àmplia i detallada que en les darreres edicions de 2008 i 2007; una informació que els turistes poden trobar també a la revista Infoturist, una guia de caire turístic que es troba als hotels i que és editada cada any per l’Associació Hotelera.

Una altra de les millores que inclou aquest nou plànol desplegable és que la forma de plegar-lo coincideix amb els marges de la informació, de manera que la guia resulta molt més ordenada i atractiva visualment.

Els plànols de cada municipi s’identifiquen, en aquesta ocasió, millor, ja que un rètol circular amb el nom de cadascun fan possible que es vegi de seguida el nom de la ciutat en la què el turista es trobi o pugui estar interessat.

Així mateix, s’ha ampliat la informació introduint un resum dels pictogrames que indiquen tots els serveis de què disposa cada municipi.
S’ha ampliat també la informació dels establiments hotelers de les nostres contrades, indicant l’adreça, la categoria de l’hotel i el número de telèfon de contacte.

Com en les darreres edicions, cal dir que s’ha inclòs la situació de l’Aeroport de Reus i de l’estació de tren de l’AVE de Perafort.

D’altra banda, han estat revisades les principals vies de comunicació terrestre, així com tots els carrers i vies dels tres municipis per tal que els usuaris i visitants puguin localitzar-los i orientar-se fàcilment en cada ciutat.

La finalitat d’aquest plànol és que els turistes que es troben a la Costa Daurada central sàpiguen moure’s per la nostra zona amb la màxima facilitat, a la vegada que esdevé també un reforç per a la revista Infoturist.

Des de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda es treballa contínuament perquè cada any aquest plànol esdevingui una eina útil i eficaç de promoció turística que faci més fàcil i organitzada l’estada dels nostres visitants a la zona.
Redacció TT - 12/08/2009 - 19:09h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.