L’escola internacional de Salou ja està en tramitació administrativa
L’escola internacional reglada en llengua anglesa de Salou pot ser realitat en un termini curt de temps. Això serà possible després que una empresa -International Education System-, s’hagi interessat en construir-la i explotar-la i per tant, hagi presentat la seva oferta al concurs.

Un cop tancada aquesta primera fase del procediment negociat, la tramitació continua endavant i durant els darrers dies s’ha procedit a l’obertura de les pliques amb la proposta administrativa. Una vegada estudiada i valorada l’oferta presentada per International Education System, l’Ajuntament farà una proposta d’adjudicació que s’hauria d’aprovar en un ple municipal. Segons el calendari previst al plec de clàusules, el procés ha de quedar resolt abans del 16 de maig.
Cal recordar que l’Ajuntament va obrir en el seu dia un concurs per tal de dotar Salou d’un equipament docent reglat en llengua anglesa. En aquell moment, International Education System, va presentar-se al concurs però, per qüestions tècniques, no es va validar aquesta oferta. L’Ajuntament va reobrir de nou el procediment, tot i que a la segona convocatòria, ningú es va presentar, fet va obligar a optar pel procediment negociat.

Aquest centre ha de satisfer les aspiracions formatives d’una important col•lectivitat veïnal estrangera que des de fa temps es troba consolidada, i d’una altra banda, la d’aquells pares que optin per iniciar, complementar i/o reforçar l’aprenentatge dels seus fills en llengües estrangeres. Per tal que això sigui possible, l’Ajuntament ha negociat que hi hagi beques específiques per estudiants empadronats a Salou.

La finca triada per l’Ajuntament és de titularitat pública i té un total de 40.432 metres quadrats. Està situada a la Urbanització Mirador de Salou i té una superfície màxima edificable de 15.000 metres quadrats.
Redacció TT - 16/04/2009 - 09:30h
Rosa
28/02/2010
21:22
Que bé! El meu marit és dels EEUU i ara vivim a les comarques tarragonines, ens interessaria moltíssim portar la nostra filla a aquesta escola. A veure com segueix el projecte i per a quan... que aquestes coses sempre van lentes.
Lluís
14/07/2009
11:42
Això és bo per a la descentralització, la que tenim més a prop de TGN és, ara per ara, l'American School of Barcelona de Sant Just Desvern. Amb la de Salou sortirem guanyant les comarques tarragonines.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.