Xavi Òdena
09/03/2022
20:56
Tens molta raó, Albert. M’has fet sentir millor. I que bombin a tots els cagabandúrries que has esmentat.
Raquel
09/03/2022
22:06
Si senyor, molt ben explicat. Cada cop m'entren més ganes de fer un reset mundial, enviar a tots "ells" amb un coet a l'espai exterior sense bitllet de tornada i tornar a tenir una VIDA plàcida sense les angoixes que "ells" ens causen (bombolles immobiliàries, crisis, impostos nous, guerres, corrupció, malversació de diners PÚBLICS, precarietat laboral, atur pels joves amb molta formació, pujada de les coses essencials, baixada del poder adquisitiu, RETALLADA DELS DRETS HUMANS POSANT EN PERILL LA DEMOCRÀCIA...)
Una caseta amb un parell de gallines, un petit hortet per saber què mengem,unes plaques solars per no dependre de tots "ells" i em visualitzo vivint amb menys però més feliç.
Fina reus reus
12/03/2022
15:29
Arribo ara a casa,despres d'una sortida amb dues amigas, amb un dur vagatge d'historias de la vida a l'esquena.
I amb una tristeza damunt de poder disfrutar d'un moment d'esbarjo, no amb sento culpable de res, dons res dolent hem fet, es la tristeza de veure la poca cordura que tenen els manipuladors d'aquest mon tant injust.
Amb dol la infantesa que estant perdent els infants la pau que perdent la gent gran, i per damunt de tot aquestas dones que mai sabrán si tornaran a veure els pares dels seus fills o di serán dones a mitjas.