Tarragona i les Ciutats Patrimoni lideren un grup de treball d'innovació turística en el patrimoni
  
Foto: Manel Antolí (Ajuntament de Tarragona)
El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya lidera un equip de treball d'innovació turística centrada en el patrimoni, dins de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel.ligents (Red DTI), de la qual va començar a formar part el passat mes de desembre. El nou equip de treball ha tingut avui divendres la primera reunió telemàtica, amb la participació del president del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat i alcalde de Mèrida, Antonio Rodríguez Osuna, el president de Segittur, Enrique Martínez, i tècnics de turisme de les 15 Ciutats Patrimoni de la Humanitat, entre elles Tarragona.

En aquesta reunió s'ha proposat al Grup liderar un equip per desenvolupar solucions intel.ligents en destinacions patrimonials i ja s'han compartit bones pràctiques i els resultats de projectes d'informació turística i senyalització intel.ligent. El president del Grup de Ciutats Patrimoni, Antonio Rodríguez Osuna, ha assegurat que "formar part d'aquesta Xarxa suposa un pas més en la nostra tasca de conservació i difusió del patrimoni cultural, a través de noves eines que també ens permetran avançar en reptes com són la digitalització, la sostenibilitat i la promoció dels nostres destinacions turístiques, amb criteris d'innovació i accessibilitat".

Acords amb l'Ajuntament de Madrid i Paradores Nacionales

Aquesta mateixa setmana, el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat ha renovat amb l'Ajuntament de Madrid el compromís de col.laboració que mantenen des de fa anys per a la promoció conjunta i la comercialització dels seus respectius productes turístics i culturals; i amb Paradores Nacionales per impulsar acords de promoció, comercialització i reactivació dels 15 destins, entre ells Tarragona.
Redacció TT - 06/02/2021 - 10:21h
FGH
10/02/2021
10:37
ES INCREIBLE QUE SIGAMSO DENTRO DE DE LAS CIUDADES PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD TAL YU COMO ESTA EN TOTAL ABANDONO LA CIUDAD EN PELIGRO DE DERRIBOS Y DETEIORO POR DEJADENCIA DE LOS RESPONSABLES , ESTAMOS LLENOS DE TECNICOS DE DIVERSOS ESTAMENTOS PARA NADA SO,O PARA COBRAR
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.