Tarragona: els hotels, la temporada alta i la renovació de la seguretat per als seus clients
  
La millor època de l'any per a Tarragona potser estigui per començar. La temporada alta porta per als hotels un nombre d'exigències prioritàries, i dins d'aquestes la seguretat dels seus clients serà una de les principals. De moment, sembla que els moviments han estat els encertats per part del sector d'hostaleria i la decisió sembla tenir nom i cognom.

Que el benestar de l'hoste ha de prevaldre sobre totes les coses, és una llei no escrita del sector de l'hostaleria. A Tarragona funciona d'aquesta manera i els recintes hotelers van preparant-se per afrontar la temporada més alta de l'any amb innovacions a nivell de seguretat a les habitacions, un aspecte en el qual si bé mai han quedat desatès, és moment d'actualitzar de cara al llarg termini.

Un dels moviments més tinguts en compte per la majoria dels hotels de la província sencera ha estat el de reemplaçar els seus sistemes de seguretat en habitacions pels panys de tipus biomètric. Mecanisme aquest que implica un nivell de seguretat molt més alt, i la possibilitat d'un més eficient control. No obstant això, primer es consulta als experts en el tema.

Els manyans experts a Tarragona comenten

Totes les setmanes, els professionals de “Manel Grau Cerrajeros”, amb pàgina web www.cerrajerostarragona.cat, reben més de mitja dotzena de sol·licituds d'informació i propostes per al canvi de panys per un sistema biomètric. I la gran majoria, per part de les principals cadenes hoteleres que operen a Tarragona.

Aquesta empresa de manyans és una de les més experimentades en la província i potser la que major coneixement té sobre el tema de biomètric a la seguretat dels immobles. Per això, a través dels seus comentaris es va indagar de manera clara sobre informació de panys biomètrics. Tot seguit, algunes de les conclusions.

Avantatges d'un pany d'alta tecnologia

Primer, convé sotmetre a un judici ràpid als principals panys del mercat, i la seva disponibilitat per al sector hoteler.

És possible trobar panys a bon preu, amb bon disseny i bones funcions, però que per defecte flaquegen en un aspecte. Pot ser que no siguin anti-bumping i això els faria vulnerables al 90% dels atacs delictius a Espanya; que no siguin anti-trepant, de manera que un intent d'obertura amb força bruta els deixaria indefensos; o, finalment, que no siguin anti-rossinyols, el que per a un expert en l'ús d'aquestes eines és una temptació directa.

El primer i més important avantatge d'un pany d'alta tecnologia biomètrica és que, a diferència dels anteriors, no té aquestos punts febles mecànics. Només s'obre amb una empremta dactilar o amb el reconeixement de l'ull del seu propietari. Sense més trucs ni accions secundàries.

La fàcil configuració i control

Encara que a primera vista sembli un sistema molt molest, res més enllà de la realitat.

Els sistemes biomètrics dels hotels permeten tindre un control central des del qual es dóna o es revoca l'accés a cada hoste i a cada habitació. La configuració és molt senzilla i en ser les empremtes dactilars i l’iris de l’ull dues parts del cos úniques de cada individu, aquesta tecnologia no triga més d’un segon a reconèixer qui intenta obrir la porta i si té autorització o no.

La facilitat per a la gestió d'aquest sistema i la característica infranquejable del mateix estarien darrere del moviment d'actualització dels hotels, on “Manel Grau Cerrajeros” sembla ser un bon aliat.

Manteniment d'un pany biomètric


Els panys de tipus biomètric no tenen una necessitat de manteniment. De fet, menys del 3% dels panys d'aquesta categoria instal·lats a Tarragona ha mostrat fallida d’aquest tipus. El que sí precisa és que cal reemplaçar les seves bateries un cop cada cert temps.

Tot i que la bateria d'aquests sistemes és de llarga durada i poden mantenir-se entre dos anys i mig i cinc anys, un cop per any es recomana trucar al manyà de confiança per fer una revisió del parc de panys. Després de tot, si el pany es descarrega per complet, apunten els nois de “Manel Grau Cerrajeros”, no es podrà accedir des de fora a l’habitació o recinte on estigui instal·lada.
Publi-espai - 03/03/2017 - 14:20h
LUcia
15/05/2017
13:07
Totalment d'acord. Els panys biomètrics son els mes segurs del mercat ara mateix Com a serralllers professionals ho podem assegurar.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.