0 comentaris
09:49
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Escapades d'estiu: Costa Brava (I)
  
SANT PERE DEL BOSC & SPA
Com diu la sarsuela, “costas las de Levante y playas las de Lloret”. Uns dies per la Costa Brava, gaudint de meravelloses caletes, encantadores platges envoltades de pins en les que el verd dels arbres s’uneix al blau del mar, assaborint les millors taules gastronòmiques i descansant en els més emblemàtics hotels és una opció que tenim molt a la vora i que hem de començar per Lloret, però triant bé els llocs on estar.

HOTEL GUITART MONTERREY I FREU RESTAURANT

Designat per la Guia Gourmand hotel i restaurant de l’any 2013, l’hotel Monterrey i el seu restaurant gastronòmic Freu és una de les millors opcions per gaudir uns dies a Lloret de Mar. És un hotel de 5 estrelles que ocupa una zona tranquil•la de la vila, encara que no llunyana del centre, envoltada de jardins, amb una magnífica piscina i un complet spa, a més del casino de Lloret.

Freu es pot considerar com una de les millors experiències gastronòmiques de la Costa Brava. Ofereix una línia de cuina mediterrània que elabora amb gran cura el xef Pep Arbó. En el seu menú degustació, tot un plaer pel paladar. L’hotel Monterrrey, que té 5 estrelles.

SANT PERE DEL BOSC, HOTEL & SPA I RESTAURANT

Situat a 6 km. del nucli urbà de Lloret, en un paratge de muntanya, envoltat de 220 hectàrees de naturalesa autòctones i amb vistes al mar, va néixer com a projecte en el 2010 aquest hotel encantador ocupant un edifici modernista projectat per Puig i Cadafalch. És un hotel de cinc estrelles, dotat de 19 habitacions i suites, amb piscina i un spa amb tots els serveis que el públic de wellness i salut precisa avui en dia. Un hotel per relaxar-se i gaudir de la màxima tranquil•litat, en un contacte exclusiu i singular. Hotel de l’Any a la Guia Gourmand 2013.

Al costat de l’hotel hi ha el restaurant Sant Pere del Bosc que l'any 2008, va fer un canvi en la seva adreça culinària apostant per noves tendències gastronòmiques dirigides per Nico Cabañas, que té cura de la sala i del celler i Harry Wieding, davant de la cuina. Acull igualment un preciós bar-mirador tipus chill. La decoració és tradicional indiana i moderna.
Fèlix Llovell - 26/07/2015 - 09:49h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.