0 comentaris
08:23
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Escapades d'estiu: al Port de la Selva, Cap de Creus (i III)
  
De retorn a casa nostra, després d’uns dies de cultura i relax al Cap de Creus, una parada obligada s’ha de fer a L’Escala, per gaudir d’una de les millors cuines de l’Empordà en un marc extraordinari, després de visitar les ruïnes d’Empúries, secció del Museu d’Arqueologia de Catalunya i porta d’entrada de les cultures grega i romana.

EL ROSER 2, A L’ESCALA, UNA DE LES MILLORS OPCIONS GASTRONÒMIQUES DE L’EMPORDÀ

Considerat com una de les millors opcions gastronòmiques de les comarques de Girona, per gaudir amb els millors peixos i mariscs del nostre litoral, aquest restaurant de Rafael Sabadí, està situat al final del passeig de L’Escala (Empordà), amb unes vistes precioses al mar, pràcticament sobre les roques (Passeig Lluís Albert, 1. (17130) L’Escala. Tel.: 972 77 11 02).

El patró compta amb la valuosa aportació de la seva esposa Angelina i els seus fills, Jordi i Rafael, que actualment són els que porten el timó d’aquest prestigiós establiment, que sens dubte mereix una estrella a la guia Michelin, per la seva excel•lent cuina, acurat servei, important celler i preciós marc físic.

Jordi està al capdavant dels fogons i el seu germà, Rafael, exerceix de sommelier i de director de sala. La carta té tres grans apartats: plats empordanesos, plats de temporada i peixos i mariscs, a més del menú gran mariscada. Tots aquests plats són elaboracions molt encertades realitzades amb productes de primeríssima qualitat, dins d’una línia de cuina de producte i empordanesa personalitzada.

El menjador, molt ben decorat, té una capacitat per fins a 60 comensals. Des de les seves grans finestres les vistes del Mediterrani són esplèndides. Disposa de terrassa d’estiu per a fumadors El celler, a la vista, és molt important, amb 600 referències de vins tant nacionals com internacionals. Ofereix “wine dispenser” servei de vins en copes.

Entre les especialitats destaquen l’amanida de gambes de Roses amb algues marines, flors i miso blanc, 26,00; espardenyes amb peus de porc, bolets i cigrons, 26,00; ostres gallegues amb escabetx de cítrics i api-rave, 20,00; rap amb safrà, patata confitada i allioli de curry, 19,00; llom de tonyina preparat en tataki, soja, gingebre i cítrics, 24,00; caldereta de llagosta del Cap de Creus, 60,00; típic suquet de peix de roca amb patates, 29,00; mousse de xocolata blanca, amb panacota de iogurt i sorbet de maduixa, 9,00; brownie de xocolata amb nata i gelat de Bayleus, 9,00.

El Roser 2 també ofereix un menú per 25,00 euros I un menú degustació per 55,00. El vi de la casa és de la D.O. Empordà, marca pròpia, 15,00 euros.
Fèlix Llovell - 10/07/2015 - 08:23h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.