El nou vídeo promocional de la Costa Daurada
  
El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, acompanyat del director del Patronat de Turisme de la institució, Octavi Bono, va presentar el passat dimarts al matí a l'Auditori Diputació el nou material audiovisual de la Costa Daurada. Un vídeo de 4 minuts de durada que mostra els atractius i productes turístics de la zona i contribueix a posicionar-la com una destinació familiar, tot divulgant la seva varietat de propostes turístiques i la diversitat d'espais. La riquesa natural, cultural i gastronòmica de la zona queda reflectida en aquesta eina promocional, que ha estat produïda per l'empresa Minifilms sota la coordinació del Patronat de Turisme de la Diputació, i que incorpora la música de Joana Serrat.

El nou material presenta la Costa Daurada des de l'òptica dels visitants o usuaris, i té molt en compte les seves emocions. Per tant, s'ha defugit del discurs purament documental i descriptiu per aconseguir un producte més dinàmic i renovat on les persones hi tenen un paper protagonista. El vídeo, que fa ús del llenguatge cinematogràfic, difon de forma ponderada el conjunt de productes del territori, tant del litoral com de l'interior, i és la suma de petits fragments basats en històries i moments viscuts a la destinació. Tot plegat per presentar la Costa Daurada com una destinació viva i atractiva, que convida a ser visitada i viscuda intensament. Tot el material emprat en la producció del vídeo s'ha enregistrat a l'àmbit territorial que abasta la Costa Daurada (Baix Penedès, Conca de Barberà, Tarragonès, Alt Camp, Baix Camp i Priorat).

El vídeo, del qual s'està preparant una versió resumida de 45 segons de durada, esdevindrà la carta de presentació de la Costa Daurada en les diferents accions de difusió i suport a la comercialització que es porten a terme (pàgina web, canal Youtube, roadshows, presentacions a agents de viatge, lliurament a periodistes) i estarà al servei de la tasca del Patronat de Turisme de la Diputació i dels actors del sector que el puguin necessitar. De fet, aquest proper cap de setmana el vídeo ja es presentarà a Pamplona, a la Fira Navartur, i a finals d'aquest mes de febrer formarà part d'una acció promocional que el Patronat de Turisme de la Diputació durà a terme en diferents ciutats de Rússia, amb una delegació d'empresaris i hotelers de la Costa Daurada.

Durant l'acte de presentació, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va remarcar que aquest audiovisual "trasllada el que som i oferim", i que "respon a la voluntat del territori de difondre's al món". El director del Patronat de Turisme, Octavi Bono, es va referir al vídeo com "la carta de presentació de la Costa Daurada", a més "'d'un element central de la nostra activitat". Bono va afegir que el nou vídeo "aposta pel discurs de les sensacions, les vivències i les emocions", amb l'objectiu de presentar la Costa Daurada "com un espai vital, seductor i inspirador".
Fèlix Llovell - 18/02/2015 - 13:14h
New Xavi TGN
27/02/2015
21:42
I mentrestant, ni la Dipu ni l'Ajuntament ténen la decència de tenir un mailing periòdic amb els hotels de la zona per informar-los puntualment de tot el que és d'interès per al turista (actes, festes, horaris i preus de monuments, campanyes...).
MANDA HUEVOS, QUE DIRIA EL MINISTRO!!!!
destrossa
23/02/2015
15:19
Dues vegades ha calgut pagar a una empresa de BCN un dineral per deixar l'escut com una mostra de botons. I tenen la barra de dir que ho han fet per raons d'informàtica.
alzheimer
18/02/2015
20:38
Tot i que han esborrat l'escut provincial, segueix sent La Diputació Provincial de Tarragona, no la Diputació de la Costa Daurada.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.