Exposició fotogràfica 'Festa per Tothom en 25 santatecles'
  
La inauguració tindrà lloc aquest dimarts dia 15 de setembre, a les 19.00 hores, al Teatre Tarragona.

Des de 1991, Festa per Tothom ha intentat incorporar la discapacitat en l’imaginari col•lectiu de la festa. Així doncs, per celebrar els 25 anys d’aquesta iniciativa, es farà un repàs de les diferents etapes, a través de fotografies i altres elements gràfics i materials.

Posteriorment, a les 19:30 hores, a la sala Josep Yxart del Teatre Tarragona se celebrarà una taula rodona, sota el títol “Festa perTothom en 25 santatecles”. En aquest col•loqui participaran: Ana Santos, tinent d’alcalde, consellera delegada de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona; Josep Boronat, director d’Afers Públics i Comunicació de Dow Tarragona; Jordi Bertran, tècnic de festes de l’Ajuntament de Tarragona de 1985 a 2009; Emili Grande, ex-director de la Federació ECOM; Ingrid Danckaerts, presidenta de l’SCI-Catalunya; Ferran Roca, president d’ACABS (Acció Cívica Antibarreres Socials del Camp de Tarragona) i cofundador del Festa per a Tothom; Romà Solé, tècnic del departament de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona i impulsor de Festa per a Tothom; Modera: Xavier Nogués, membre de l’equip del programa radiofònic Societat Limitada de COPE Reus-Tarragona.
Redacció TT - 14/09/2015 - 18:33h
Santa Tecla Caníbal
15/09/2015
00:24
Fseta, festa, festa per tothom. Festa pels sentits, festa de decibelis i malta. Festa rectal i intravenosa. Adorem la festa, l'agresssió al proïsme i el dret a emprenyar innocents a canvi de potar a les vorers. Massa temps sense fer miracles, celestial Tecla, envia'ls a l'infern que ja n'estem farst d'aquest paradís.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.