Aquest dilluns arriba la l'onzena Cercabirra de Santa Tecla
  
Fotografia d'arxiu
Un any més, com ja ve sent habitual, ha arribat la Cercabirra de Santa Tecla, mantenint com sempre la seva independència del programa oficial, que tindrà per primer cop cercabirrers convidats: Els portadors del Gegants del Port i la Cucafera de Tarragona.

Enguany, l’onzena edició, l’Associació d’Amics de la Cercabirra ha incorporat nous protagonistes a l’esdeveniment que marca l’inici de les festes de Santa Tecla de Tarragona. En paraules dels seus responsables “després d’haver celebrat amb gran èxit la desena edició d’aquest popular event, considerem important compartir la festa amb altres entitats culturals de la ciutat ... enguany, concidint amb el 25é aniversari dels Gegants del Barri del Port de Tarragona vàrem pensar en l’Associació de Veïns del Port com a Cercabirrers Convidats i estem realment contents que s’hi hagin sumat”.

La Cercabirra de Tarragona va néixer l’any 2005 quan una colla d’amics tarragonins va organitzar per primer cop aquest esdeveniment, mig cercavila mig tast de cervesa, que discorreix pels carrers de la Part Alta de la ciutat. Es tracta d’una festa 100% finançada per les incripcions dels participats i que no rep subvencions per part de l’ajuntament. I no és una festa petita precisament, “dels 30 participants a la primera edició hem passat a ser més de 500, les festes de Santa Tecla ja no s’entenen sense la Cercabirra”, comenta el portaveu de la Cercabirra, i afegeix “resulta divertit recordar que a la primera edició van ser precisament els tambors i gralles de l’Associació de Veïns del Port els que ens van acompanyar”.

En l’edició del 2015, els 500 participants de l’esdeveniment gaudiran de música en directe, tast de cervesa, berenar, sorteigs diversos i molta gresca. A més, tots aniran vestits amb la mateixa samarreta, “és un tret distintiu de la nostra festa, des de la primera edició tots anem del mateix color. D’aquesta forma fem pinya i fomentem el civisme entre participants. De fet, ens agrada molt que altres entitats que organitzen actes populars agafin la nostra idea i vesteixin als participats del mateix color”, comenta el president de la Cercabirra.

Amb la participació dels portadors dels Gegants del Port i la Cucafera els amics cercabirrers continuen fomentant el tarragonisme: se celebra durant les festes majors de Tarragona, amb col•laboradors molt tarragonins com la cervesa Rosita, els entrepants de la Fleca Flaqué i el mitjà de comunicació tottarragona.cat. Certament el logotip de la Cercabirra inclou la paraula Tarragona molt visiblement.

Així doncs, aquest inici de festes gaudirem de nou amb la Cercabirra de Tarragona que per primer cop comptaran amb l’agermanament de l’Associació de Veïns del Port – Gegants del Barri de Port i la Cucafera.

"Us animem a tots a gaudir de la festa, que se celebrarà aquest dilluns 14 de setembre a la tarda. Ah! I no busqueu l’acte al programa de festes, la Cercabirra és l’únic acte multitudinari que no apareix al programa, els cercabirrers són així!!"
Redacció TT - 13/09/2015 - 13:50h
el pixador de la cercabirra
16/09/2015
01:56
Tinc a casa una figureta de pessebre que està pixant. Podrien muntar amb ell un monument a la cercabirra.
Santa Tecla Caníbal
15/09/2015
00:14
Decibelis i alcohol a dojo. Treballar és pecat, descansar una pretensió absurda. Santa Tecla, patrona del cretinisme institucionalitzat, excusa per a imbecilitzar encara més una societat rica en descerebrats
Part Alta
14/09/2015
22:41
Este año que aprovechen los que hacen esta fiesta en el campo de marte porque el año que viene ya no se hará alli.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.