Aquest dilluns arriba la 10a edició de la Cercabirra de Tarragona
  
Fotografia d'arxiu
Avui dilluns dia 15 a partir de les 18:30h i fins a mitjanit tindrà lloc la 10a Cercabirra de les festes de Santa Tecla. La Part Alta de Tarragona quedarà tenyida de les samarretes “kukuxumusu” exclusives de la 10a Cercabirra, i ensordirà amb la txaranga Tocabemolls i la batucada Tympanvm.

"La Cercabirra va néixer quan una colla d’amics tarragonins va voler organitzar un acte sense interessos econòmics, obert a tota la ciutadania i en col•laboració amb productors i negocis locals. Aquest tipus de festa tant popular a altres indrets del nostre país, s’ha consolidat totalment dins el ritual de Santa Tecla i ja s’ha convertit en un dels actes més esperats i gaudits pels teclers i tecleres.

L’esdeveniment, que continua organitzant-se amb el mateix esperit, no apareix al programa de festes (un tret únic i distintiu, que conservem des de la primera edició), és un exemple de respecte i civisme, i ha passat de 20 participants inicials fins als gairebé 500 d’enguany. Tots els cercabirrers ens segueixen per mitjans 2.0 i, tant és l’èxit de la festa que els tiquets per a la Cercabirra d’enguany es van exhaurir en tan sols 5 hores de venda!

Enguany, a més de la ja tradicional cercavila acompanyada de tast de cervesa Rosita i berenar inclòs, li sumem una festa cloenda per celebrar els 10 anys que portem organitzant-la. Serà a la Baixada de Peixateria amb Cos del Bou, a partir de les 22:30h amb DJ AO’s, i està oberta a total la ciutadania.

La celebració de les 10 edicions d’aquest acte tant popular finalitzarà amb el CercaVermut Musical que tindrà lloc el proper dissabte dia 20 a les 11h al carrer de l’Enrajolat.

Enguany el Sr Alcalde i la Regidora de cultura i festes també participaran en alguna de les parades.

Si necessiteu més informació, visiteu la nostra plana al FB, i twitter @cercabirra".
Redacció TT - 15/09/2014 - 09:13h
Consum d'alcohol i seguretat
15/09/2014
22:08
Afegeixo, a les begudes que ha anomenat el Xavi TGN, la mamadeta i la begudeta (pels nens!).

Per cert, a la remodelació de les grades del circ es va deixar un espai, avui ocupat pels de la cercabirra, perquè pugui passar un vehicle en cas d'emergència.

Tothom, a la Part Alta, diu el mateix: un dia passarà "algu". Ja va passar al carrer Comte quan no va poder entrar el camió dels bombers. Passarà a la baixada de l'àliga, a la parrillada electrònica o qualsevol dia que no es pugui entrar a la casa que té el portal a les escales de la Catedral.
Això si no cau una altra casa en plena festa major.
New Xavi TGN
15/09/2014
19:23
A mi la Cercabirra em sembla divertida, festiva i genial. També els Chargrossos. També els Vermuts electrònics. També l'esponsoratge d'Estrella. També el cafè-COPA-i puro...
Però collons: tot plegat, no us sembla que comença a ser un problema (perdó: un PROBLEMA!!!!) d'incitació al consum d'alcohol, que probablement pagarem molt car en pocs anys???????
Per Santa Tecla Tradicional
15/09/2014
18:05
Enguany al alcalde i la de cultura si participen en algune de les parades a la que als veins estem fins als collons de aquests actes no tradicionals,es pobden anar a la merde!!.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.