L’Ajuntament i el Consell Regulador de la DO Tarragona presenten el cicle de conferències “Un tast amb història”
El Consell Regulador de la DO Tarragona juntament amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona han presentat a primera hora d’aquesta tarda el nou cicle de conferències i tast de vins anomenat “Un tast amb història”. ... » continuar
Redacció TT - 03/03/2009 - 19:00h
'La cuinera catalana', un referent patrimonial, lèxic i històric del segle XIX
Cossetània ha publicat el llibre La cuinera catalana, un referent patrimonial, lèxic i històric del segle XIX. L’obra, anònima, es va editar per primer cop en diversos fascicles als inicis del moviment de la Renaixença. La cuinera ... » continuar
Redacció TT - 03/03/2009 - 17:49h
Abac, l’únic restaurant de 2 estrelles Michelin a Barcelona
Al resguard d’una de les velles viles senyorials, que van ser lloc de descans i esbarjo d’èpoques passades, i a l’ombra d’un extens jardí poblat d’arbres, va néixer, a meitats de l’any 2008, Abac, el restaurant d’en Xavier Pellicer, ... » continuar
Fèlix Llovell - 03/03/2009 - 08:54h
Segons el crític de vins Robert Parker, un 25% dels 100 millors vins espanyols són catalans
The Wine Advocate, la revista que dirigeix el conegut crític de vins nord americà Robert Parker, acaba de publicar per Internet la llista Spain’s Top 100 Wine Values. En aquesta llista apareixen els vins espanyols catats i puntuats amb més de 90 ... » continuar
Redacció TT - 02/03/2009 - 18:11h
Parador de Tortosa, menjar i dormir en un castell
Els paradors de Turisme van néixer fa bastants anys per promoure el turisme en llocs on la inicitiva privada era molt minsa i, a la vegada, per recuperar històrics monuments arquitectonics del passat, com castells o monestirs. En l'aspecte ... » continuar
Fèlix Llovell - 26/02/2009 - 08:42h
1er Gran “Asado Argentino” a Tarragona
La Casa Argentina organitza el primer “Asado Argentino” a Tarragona el proper diumenge 22 de març a les 13,00 hores en el Refugi Nº1 del Moll de Costa, del Port de Tarragona. Festa inauguració oficial amb el menjar i les costums típiques ... » continuar
Redacció TT - 23/02/2009 - 12:01h
Joan Gatell, el millor peix i marisc de Cambrils amb unes vistes excepcionals
Sens dubte és el més antic i acreditat dels restaurants de les comarques de Tarragona en cuina tradicional, i un dels més prestigiosos de tot el país. I la seva tradició i renom ve de fa molt anys, ja que durant dècades parlar de la millor ... » continuar
Fèlix Llovell - 21/02/2009 - 20:12h
Els Gourmets de Tarragona tornen al xdF
Els Gourmets de Tarragona van visitar, en el sopar del mes de abril de 2006, el restaurant xdF, lletres que corresponen a Xamfrà del Fòrum i que explica la situació de l’establiment, ja que ocupa un xamfrà davant mateix del Fòrum Romà, de ... » continuar
Fèlix Llovell - 20/02/2009 - 19:32h
Diccionari del vi i del beure, de Joan Maria Romaní, és una mostra del progrés del món dels vins al país
Diccionari del vi i del beure, de Joan Maria Romaní, és una nova mostra del progrés del món dels vins i el coneixement sobre aquests al país. L’obra, que edita Cossetània, vol posar a l’abast del consumidor les paraules que es fan servir en ... » continuar
Redacció TT - 20/02/2009 - 16:27h
Els millors plats de l’àvia Remei
En aquest llibre hi podreu trobar un recull de les millors receptes de la meva cuina, la tradicional i catalana. Des dels entrants fins a les postres, hi ha nous plats que no s’havien publicat mai en cap dels meus receptaris. Receptes casolanes i ... » continuar
Redacció TT - 18/02/2009 - 18:36h
1 ...79 80 81 82 83 84 85 86 87 
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.