Hotel y restaurant Mas Boronat, a Salomó Descans, relax, bones calçotades i més
Certament la població de Salomó, des de fa molts anys, gastronòmicament, és coneguda per les seves tradicionals calçotades. Diferents establiments d’aquesta petita localitat de Tarragonès, en temporada, ofereixen la típica calçotada amb uns ... » continuar
Fèlix Llovell - 24/03/2009 - 09:49h
Les Coques, 25 anys d’excel•lent cuina a Tarragona
Un dels restaurants clàssics, sens dubte, més emblemàtics i recomanables de la ciutat de Tarragona, ha estat, des de el primer dia que va obrir les seves portes, Les Coques, situat sempre al casc antic de la ciutat. A l’any 2007 per la seva ... » continuar
Fèlix Llovell - 22/03/2009 - 09:36h
'Un tast amb història'
Es tracta d’una iniciativa més impulsada per la DO i que portava tres conferències relacionades amb el vi a la ciutat de Tarragona en tres llocs emblemàtics de la ciutat. Els actes s’acompanyen amb un tast de vins de la DO Tarragona prèvia ... » continuar
Redacció TT - 19/03/2009 - 23:43h
El Vil•la Alexander rep els Gourmets de Tarragona
Els Gourmets de Tarragona han visitat, aquest mes de març, el restaurant Vil•la Alexander, de Salou, un dels darrers establiments de bona cuina i magnífica infraestructura que s’han instal•lat darrerament a la capital de la Costa Daurada, ... » continuar
Fèlix Llovell - 19/03/2009 - 22:59h
El Celler de l’Arbocet, 30 anys fent bona cuina catalana
El petit poble de l’Arbocet es troba a menys de mig quilòmetre de la carretera que enllaça Montbrió del Camp amb Mont-roig. A l'entrada trobem una esbelta torre d’origen musulmà que n'és tot un punt de referència. Junt a la torre i formant ... » continuar
Fèlix Llovell - 17/03/2009 - 22:50h
De Vins, cuina de producte sota la direcció de Francisco Requena
Al restaurant De Vins, del carrer Méndez Núñez, de Tarragona, a dos passos de la Rambla Nova, va reobrir les seves portes, l’any passat, amb una nova direcció. El conegut restaurador i gran professional de la gastronomia, Francisco Requena, que ... » continuar
Fèlix Llovell - 14/03/2009 - 23:33h
Pamplona celebra la XI Setmana del Pinxo, del 21 al 29 de març
Pamplona presentarà del 21 al 29 de març dos de les estrenes cinematogràfiques més saborosos de l'any, “Enciams en la boira” i “Snack Trek”. Els famosos goril•les de Michael Apted i la tripulació de l'Enterprise es convertiran durant ... » continuar
Redacció TT - 12/03/2009 - 12:44h
Presentació de la Guia Gourmand'2009 al Principat d’Andorra
La divuitena edició de la “Guia Elecció Gourmand de Catalunya, Andorra i altres llocs d’interès”, coneguda popularment com la “Guía Gourmand”, corresponent a l’any actual, 2009, s’ha presentat fa pocs dies al Principat d’Andorra. ... » continuar
Fèlix Llovell - 12/03/2009 - 08:46h
Ferran Adrià, Juan Mari Arzak i Carme Ruscalleda a l’Escola de Cambrils
Amb motiu de la celebració del 25 aniversari, en el transcurs de la tarda del passat dia 9, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils va congregar els que avui per avui són considerats els millors xefs d’Espanya, Ferran Adrià, Juan Mari ... » continuar
Fèlix Llovell - 10/03/2009 - 12:29h
Pedro Larumbe presenta un Revival de Cabo Mayor
El restaurant que Pedro Larumbe va inaugurar amb el seu nom fa tretze anys en l'ABC Serrano ha suposat la brillant i definitiva consolidació professional d'aquest artista dels fogons. Ara, amb l'arribada del nou any, el cuiner navarrès ha volgut ... » continuar
Fèlix Llovell - 06/03/2009 - 21:25h
1 ...78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.