Cursos de “cata” a La Cucanya
El restaurant La Cucanya, un dels més prestigiosos de Vilanova i la Geltrú (7,5/10 a la Guia Gourmand 2009), situat a les afores de la població, en un bell paratge certament idílic sobre el mar amb vistes esplèndides i àmplies terrasses ... » continuar
Fèlix Llovell - 19/04/2009 - 19:04h
La cuina d’en Carles Llobet al restaurant Arcs
A l’any 2004, Tarragona va retrobar, afortunadament, amb un del seus fills, en Carles Llobet, un acreditat xef tarragoní que després d’un periple d’haver passat per diferents restaurants de fora de la seva ciutat, va tornar a ella, en un dels ... » continuar
Fèlix Llovell - 17/04/2009 - 10:55h
Nova edició de la revista Gastronomia i Turismo, número 131
Ja tenim amb nosaltres la darrera edició de la revista Gastronomia i Turisme, corresponent al primer trimestre de l’any actual (gener/març) i que és el número 131. Editada per l’Associació Costa Daurada Gastronòmica i Turística i produida ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/04/2009 - 10:16h
Cuina deltaica, en el restaurant Rull de Deltebre
El Delta de l'Ebre és un dels paratges més singulars de Catalunya, tant pels seus paisatges, tradicions i costums com per la seva gastronomia. Molt condicionats als productes autòctons, diversos restaurants de les poblacions del Delta ofereixen ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/04/2009 - 09:24h
Joila, més de 30 anys de bona cuina a Coma-ruga
A l'entrada de Coma-ruga, pràcticament al costat del pont del tren hi trobem el restaurant Joila, amb 32 anys d'història i amb un gran futur, perquè l'establiment ha sabut posar-se al dia i renovar-se totalment, no només en el que fa referència ... » continuar
Fèlix Llovell - 05/04/2009 - 20:30h
La Glorieta del Castell, a la plaça del Castell, de Reus
Des del juny de l’any 1991, als peus de la Prioral de Sant Pere, de Reus, en una plaça tan emblemàtica com la plaça del Castell i a dues passes de l’Ajuntament i de la plaça Mercadal, centre de la ciutat per excel•lència, Antonio Escaño ... » continuar
Fèlix Llovell - 01/04/2009 - 23:40h
Ca La Peirona, a Vilaplana, la bona cuina de sempre
A la Maria Mercè Serres li agradava molt la cuina, des de sempre, encara que a la família no hi havia cap antecedent restaurador. L’art dels fogons el va aprendre a casa, de la seva àvia, de la seva mare i, quan es va casar amb el Joan Maria ... » continuar
Fèlix Llovell - 29/03/2009 - 20:56h
Finalitza amb èxit la primera edició del cicle Tast amb Història
Aquest dijous al vespre al Museu Arqueològic de Tarragona (MNAT) ha finalitzat la primera edició del cicle “Un tast amb història”, una iniciativa impulsada pel Consell Regulador de la DO Tarragona i la regidoria de Promoció Econòmica de ... » continuar
Redacció TT - 29/03/2009 - 12:55h
La Boella inaugura el seu hotel Mas La Boella
El nou hotel Mas La Boella està situat en ple cor de la finca La Boella, en la localitat tarragonina de La Canonja. Es tracta d'un edifici de recent construcció, envoltat de 110 hectàrees d'oliveres i 6.500 metres quadrats de jardins i ... » continuar
Redacció TT - 29/03/2009 - 11:08h
Morros, bona cuina marinera tradicional a Torredembarra
El restaurant Morros té molta historia. Ens ho recorda l’actual carta que il•lustra la portada amb una fotografia en blanc i negre de la façana de la “casa de comidas” de 1952. I a la contraportada, un altra façana de Casa Morros, ... » continuar
Fèlix Llovell - 26/03/2009 - 20:34h
1 ...77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.