Nou estrelles Michelín avalen els primers Premis Gastronòmics Tarragona
Aquest dijous al matí s’han presentat els primers Premis Gastronòmics Tarragona, que el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ha creat per donar suport al sector gastronòmic, turístic i d’oci del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre i ... » continuar
Fèlix Llovell - 26/03/2021 - 12:25h
Petita historia de la cuina tarragonina
Els primers antecedents de la cuina i la gastronomia a les comarques tarragonines són molt llunyans. Si ens remunten a l’època romana, a traves de diferents escriptors hi trobem ja receptes de la cuina d’aquells temps, que des de uns anys, ... » continuar
Fèlix Llovell - 22/03/2021 - 12:53h
Miramar, de Cambrils, ofereix els entremesos mariners, inspirat en la tradicional i essencial cuina de la vil.la
Ningú dels bons “gourmands” podem oblidar aquells deliciosos “Entremesos de peix i marisc”, tan tradicionals i representatius de la cuina cambrilenques, que assaboríem amb gran plaer a restaurants com Casa Gatell. Avui en dia és difícil ... » continuar
Fèlix Llovell - 10/03/2021 - 16:22h
La Goleta, de Salou, un dinar memorable davant la mar
Hi ha restaurants que deixen al comensal un record inoblidable d'un dinar excepcional per la qualitat del seu producte, l'encert en l'elaboració, el servei diligent i amable i com a colofó unes boniques vistes de la mar, per acompanyar uns plats ... » continuar
Fèlix Llovell - 01/03/2021 - 09:53h
Bruixes de Burriac by Jaume Drudis, el restaurant gastronòmic de l'hotel Gran Claustre
El restaurant Bruixes de Burriac, amb el prestigiós xef, Jaume Drudis es troba en un singularíssim i encantador entorn, ple de llegendes. És el restaurant gastronòmic de l'hotel Gran Claustre, d'Altafulla, que ocupa un espai minimalista i ... » continuar
Fèlix Llovell - 24/02/2021 - 09:32h
Rafel Muria, amb la seva estrella Michelin 2021 s'incorpora al Consell d'experts de l'AEHT
Rafel Muria, xef del Restaurant QuatreMolins, ja forma part del Consell d’Experts de l’Associació d'Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, posicionant, així, Cornudella de Montsant i el Priorat com a destí gastronòmic de ... » continuar
Fèlix Llovell - 04/02/2021 - 09:15h
Quatre Molins (Rafel Muria), de Cornudella del Montsant, la nova Estrella Michelin de les comarques tarragonines
La gratíssima notícia en la presentació de la guia Michelin 2021 per les comarques tarragonines, celebrada ahir al vespre on line des de Madrid, ha estat la estrella pel restaurant Quatre Molins, de Rafel Muria. La darrera crònica que vaig fer ... » continuar
Fèlix Llovell - 15/12/2020 - 16:24h
El Patronat Municipal de Turisme organitza els Premis Gastronòmics Josep Lladonosa a la ciutat
El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona formarà part de l’organtizació dels primers Premis Gastronòmics Josep Lladonosa que, impulsats per l’Ajuntament de les Borges Blanques, premiaran les millors propostes d’alumnes d’escoles ... » continuar
Redacció TT - 15/12/2020 - 16:02h
Blue Monkey, cocina mediterránea y de fusión en el centro de Tarragona
Tras una brillante trayectoria en varios restaurantes de Salou, el chef Joaquín Ruíz Oliver se ha hecho cargo a finales de este año, como socio y chef ejecutivo, del restaurante Blue Monkey, de Tarragona y de los otros dos restaurantes de la ... » continuar
Fèlix Llovell - 11/12/2020 - 08:28h
Sara Nicolàs, xef del Voramar, d'Altafulla, guanya el primer concurs de TV3 'Pop Up Xef',  presentat per Marc Ribas
Sara Nicolàs, filla i néta de la família propietària del restaurant Voramar, “Cal Vitali”, d’Altafulla, va néixer i créixer entre fogons. Va estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils i va madurar al costat de xefs amb estrella ... » continuar
Fèlix Llovell - 23/11/2020 - 21:40h
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 87
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.