Castillo de Javier reneix de les seves cendres amb un ambiciós projecte: 'Tres gastronomies, tres espais, un sol restaurant'
  
Castillo de Javier, dels germans Recari, va ser fa dècades un bon referent en la restauració de la Capital de la Costa Daurada, però en els últims temps passava per una situació amb més pena que glòria.

Afortunadament l'empresari saragossà José Miguel Fernández, bon coneixedor del sector per les seves establiments a Sitges, s'ha proposat en aquest 2021 fer renéixer al restaurant de les seves cendres.

Després de la compra, la nova gerència ho ha reobert a principis d'abril amb una nova i suggestiva proposta culinària basada en la filosofia de "Tres gastronomies, tres espais, un sol restaurant".

Després de redecorar el local, amb un nou xef el restaurant ofereix la nova trajectòria amb una triple cuina: Mediterrània, mantenint l'essència del que va ser en els seus bons temps Castillo de Javier; Japonesa en un dels seus salons; i Italiana a l'agradable terrassa tancada com en una autèntica trattoria romana.

A tot això cal sumar un cocteler professional, que oficiarà a la barra central de la sala principal preparant bons còctels al Centre de Salou, un ampli i còmode aparcament i un acurat servei per atendre els comensals, a més d'espai en salons per a celebracions i esdeveniments.

Implicat totalment José Miguel en el seu nou establiment, desborda entusiasme i il.lusió davant el repte que es planteja que a ben segur aviat consolidarà.

En la presentació als mitjans de comunicació, els assistents vam poder gaudir d'un conjunt de rics plats de les tres cuines que ofereix Castillo de Javier, començant amb dos plats japonesos, Sachin de salmó i Noki de tonyina, amb el seu toc de picant; després passem a la Mediterrània amb les carxofes saltades amb pernil, raviolis de cua de bou i el pop amb parmentier violeta. No va faltar la línia italiana amb el rissoto de cua de bou i vam acabar amb un esplèndid entrecot de vedella basca molt tendre i al punt. Tot això regat amb Tomas Postigo 2017 de la DO Ribera de Duero.

A destacar també l'àmpli celler amb un centenar de referències de vins i caves de diferents Denominacions d'Origen.

Ens alegrem en aquests temps difícils per a la restauració del renaixement del Castillo de Javier totalment renovat i amb l'aposta d'aconseguir situar-se de nou entre les millors opcions de menjar molt bé al centre de Salou, en un ambient distingit i selecte.

Carrer de Barbastre, s / n. / 43849) Salou. Tel .: 977 35 22 22 i 644.555 906. Horari: de dilluns a diumenge, de 13,00 a 17,00 i de 20,00 a 23,00 hores. American Express, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Correu electrònic: elcastillodejavier@gmail.com Web: www.castillodejavier.com
Fèlix Llovell - 17/05/2021 - 12:04h
ametlla de mar
18/05/2021
13:44
EL PETXINOT
GLYCYMERIS GLYCYMERIS
(Ametlla de mar)
CATALUNYA: Petxinot, ametlla de mar, petxinot de sang.
COMUNITAT VALENCIANA: Petxina de sang, ametla de mar, petxinot.
BALEARS: Petxinot.
MÚRCIA: Almeja de sangre.
ANDALUCÍA: Almeja de sangre, almendra de mar, bolo.
GALÍCIA: Rabioso, arola, ameixón, baboso, reloxito de altura.
ASTÚRIES: Almendra de mar, ameixón.
CANTÀBRIA: Almendra de mar.
CANÀRIES: Almendra de mar.
Pesca: Rastrell.
L'Ametlla de Mar es deia abans la Cala de l'Ametlla.
Aquest fruit de mar té a veure amb els caleros?
https://cookpad.com/es/recetas/2430891-almendras-de-mar-con-patatas-para-tu-pascua
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.