Foto-denúncia: 'La font que ha deixat de brollar'
  
Abans
Estat actual
Un lector de TT ens ha fet arribar aquestes fotografies, acompanyades del següent text:

Fa ja uns mesos que la font circular del Parc Francolí va deixar de fer brollar aigua, amb el brollador de bell nou en silenci, la vida d’aquest indret del Parc ha perdut un gran atractiu.

Un cop d’ull a les canonades de plom, ara al descobert, sembla que no són les més adients per a una font, on el rovellat de les mateixes s’ha fet present. Molt diferent si s’hagués utilitzat PVC.

Em pregunto: per a quan la posada en marxa de nou de la "font" ?

El Parc Francolí, podria ser el Hyde Park tarragoní, però la manca d’atenció i d'abandonament, així com la privatització de zones, tot i q era per un bescanvi de manteniment, que no s’ha vist reflectit, faran que un gran pulmó verd que tenim a la ciutat acabi degradant-se.

Repintar els bancs de fusta, treure males herbes, mantenir una bona gespa, i jardins...en definitiva, fer un bon manteniment. I més ara que Tarragona s’ha adherit a la Xarxa de Viles Florides.
Redacció TT - 08/10/2019 - 10:44h
nomès la font?
16/10/2019
09:49
i la pasarel.la? i els camins laterals del riu? com es que no es pot tenir la zona de gespa com el dia que es va inaugurar? ara es perillòs anar corrent o amb bici pels camins. SI MOLT PERILLÒS no s'enten que de tgna al pont del diable no hi hagi com a qualsevol entorn de ciutat una via verda i tinguem una via merda tant flamant. Tota la gent que trepitja el riu que pensi en els responsables i s'enrecordi el dia de les eleccions. Cal desobeir però tambe cal treballar per la ciutat. Ara no tenen excusa ja ens hem tret al Ballesteros. Cal recordar que a la zona eixample és on mes representació va treure aquest nou alcalde, cal que treballi per la zona o a les properes eleccions recordarem
I així tot
09/10/2019
16:01
Tarragona la ciutat deixada de la mà de Dèu.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.