Foto-denúncia: Aeroport Internacional de Reus
  
El col•laborador de TT, Albert Saludes, ens ha fet arribar aquest text, acompanyat d’unes fotografies:

“Tenim un aeroport que no ens el mereixem. Unes explanades amb vint-i-cinc mil places d’aparcament per a cotxes; catorze mil per a autobusos; nou o deu mil places més per a taxis… i ni una fotuda i miserable plaça on parar un cotxe particular per a desembarcar o recollir un familiar amb cotxe particular. Ni una!!! I si algú gosa aparcar “per la patilla”, els taxistes et miren malament perquè… fas nosa!

De fet, com es pot apreciar a les fotos, ells són els primers que tenen dificultats per a desembarcar passatgers per culpa d’un disseny de l’espai fet amb el cul. Ho dic amb coneixement de causa; vuit viatges cada setmana i a diferents hores des de fa tres mesos, em donen una perspectiva força objectiva”.
Redacció TT - 15/08/2017 - 14:13h
no és un joc el terrorisme
22/08/2017
17:26
La policia nacional i la GC eren les que havien de patrullar per Ripoll, entrar en la Mesquita i donar voltes per les urbanitzacions per detectar qualsevol indici de delicte? O era la policia autonòmica?
Quin és exactament la funció dels mossos? Obeir les ordres dels seus amos que(sobretot ara) estan a les ordres dels seus amos, els polítics de torn?
Sabíem de l'amenaça terrorista nivell 4 i el que això suposa. Afortunadament, l'explosió fortuïta ens va salvar del pitjor.
I utilitzar el terrorisme amb finalitats polítiques i obviar l'ajuda dels altres cossos de seguretat que s'han mantingut en segon pla (per no llevar protagonisme als qui rebran les medalles) és del tot ridicul.
Albert Saludes
17/08/2017
17:38
Vull afegir que (a banda de l'exageració quant a quantitats que he posat amb tota la ironia) hi ha espai suficient per a reservar unes places per a deixar/recollir viatgers des de vehicles particulars, com tenen tots els aeroports racionals. Tant sols cal veure les immenses explanades reservades per a desenes d'autobusos, que estan buides total i miserablement. I l'altra explanada (gran com el Camp Nou) a l'espera de més vehïcles petits de lloguer en el que mai, mai, mai, s'hi veu un trist cotxe.
Fins i tot els propis taxistes que al arribar per a desembarcar turistes carregats de maletes han d'aparcar malament, saltant-se zones i línies contínues col·lapssen el trànsit dels autobusos.
Joan Batet
16/08/2017
09:49
El que diu Albert Saludes es veritat, i resulta molt vergonyós que els particulars podem acompanyar amics parents a agafar un vol o recollir-los al desembarcar a qualsevol aeroport del mon, excepte al de Reus.
Al mateix aeroport del Prat, estic tip d'acompanyar-hi gent i els pots desembarcar a la mateixa porta.
Tant el repartiment dels espais, com les directrius dels vigilants a Reus estan pensats per afavorir els taxistes en contra de l'usuari particular.
Per quin motiu la primera filera ha d'estar ocupada per una cua de taxistes (que podrien estar en segon terme o a un dels dos extrems) en lloc de permetre comodament l'arribada de viatgers particulars ?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.