Foto-denúncia: 'Criteris de prohibició d'aparcar'
  
El lector de TT, Josep Romeu, ens ha fet arribar aquestes fotografies, acompanyades del següent text:

"Faig referència a la prohibició d'aparcar que aquesta setmana van aparèixer pels nostres carrers i concretament als cartells que prohibien estacionar des de les 20 H del dia 08 d'abril fins a les 23 h del dia 09 als carrers Gasòmetre i Soler, amb motiu del pas de la processó de diumenge de Rams que sortia a les 17 h de l’església de Sant Joan del diumenge i que a les 18 H ja havia passat pels carrers indicats.

El fet és que s'ha prohibit aparcar 21 hores abans del pas de l'esmentada processó i 5 hores després, a la vegada que si bé es van fer apartar el vehicles, no es van treure els contenidors d'escombreries i residus ni el panell de formigó que hi ha a la parada del Bus del carrer Gasòmetre, i que en definitiva ocupen mes amplada que els vehicles i que per tant fan més nosa. Tots dos obstacles -tant al carrer Gasòmetre com Soler-, no van ser impediment per a que la desfilada pugues passar, incloent el pas portat a espatlles de la Germandat del Nostre Pare Jesús de la Passió que els acompanyava.

M'agradaria saber quins criteris fan servir els responsables de mobilitat del nostre Ajuntament per prohibir els aparcaments durant la Setmana Santa. Potser són de fora de la ciutat i desconeixen els actes que es porten a terme durant aquests dies (la majoria amb el mateix recorregut i horaris any rere any), incloent horaris i espais necessaris. Cal tenir en compte que per l'hora i el dia de sortida d'aquesta processó, l’afluència de públic no era massa important i potser no calia tantes hores de prohibició".
Redacció TT - 11/04/2017 - 11:07h
Tarragona Mobilitat
11/04/2017
23:14
És marge habitual per garantir el buidatge de vehicles, no solsament per facilitar el pas de la processó sinó per evitar que vehicles estacionin o vulguin sortir del seu estacionament durant l'acte. A la vegada, espai per passar en cas d'emergències. Pel que fa als contenidors, cal garantir el servei d'escombraries per evitar brossa al carrer que ja de per sí es produeix de vegades. Finalment el marge de temps també serveig per tal que amb espai lliure de vehicles s'hi realitzi millor servei de neteja abans o posterior. Gràcies!
No té cap sentit
11/04/2017
14:38
Tota la raó. Si es treuen els cotxes no té cap sentit deixar els contenidors. I per a quatre i el cabo que van a veure aquesta professó no cal fer tot aquest daltabaix durant 21 hores.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.