Foto-denúncia: 'Parada de Bus moderna-tercermundista'
  
El lector de TT, Josep Romeu, ens ha fet arribar aquestes fotos, acompanyades del següent text:

"Des d’aquí vull felicitar una vegada mes al equip municipal per els encerts que té per donar una imatge de la modernitat a Tarragona.

Em refereixo a la parada de bus que hi ha al darrera del Mercat municipal de la plaça Corsini, on hi passen fins a sis línies del bus i que disposa de bancs, marquesina, panell informatiu electrònic i desfibril•lador, tot això ho trobo be, ara be el que ja no es tan modern es el pal de fusta que dins d'un receptacle de plàstic ple de formigó (al costat de la marquesina) aguanta l'escomesa de la corrent elèctrica que a la vegada penja d'altre pal clavat al terra del xamfrà de Reding/Colom i que pren la línia a través de cables subjectes d'un arbre que fan cap a una caixa de connexions al carrer Reding.

Senyors del Ajuntament, tant costa soterrar els cables? Algú ha pensat que un dia de vent es poden despenjar i caure damunt d'un vianant? O potser es té que fer un concurs públic per a l'adjudicació de les obres? O és que fen servir paraules d'algun conseller/a és un tema molt complex?

Ah, per cert, m'ho deixava, al costat d'aquesta parada tocant al pas de vianants hi ha una farola de disseny modern igual que les del voltant del Mercat que no se si pren la corrent per la part superior o els cables que té embolicats i enganxats amb cinta adhesiva transparent és una obra d'art modern. Si és Art Modern crec que mereix una placa explicativa de l’autor i significat".
Redacció TT - 05/04/2016 - 12:30h
vecino
06/04/2016
12:09
Què algú dubta encara de que Tarragona és Tercermundista???? Pero en pagar som Primers de Tot.
Luis
06/04/2016
11:03
Nunca me lo hubiera imaginado en esta gran ciudad.
Ah no, que estamos en Tarragona.
Que aprovechen y pongan alguna luz de las de navidad.
Pepe Gotera Y Otilio
06/04/2016
08:04
Exigimos el premio al mejor diseño!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.