Foto-denúncia: 'Brètols a la Part Alta i Guàrdia Urbana'
  
Un lector de TT ens ha fet arribar aquesta fotografia, acompanyada del següent text:

“La nit del 19 al 20 de novembre es van instal•lar una quinzena de brètols entre la Baixada de Peixateria i Triquet Vell, bevent, cantant i cridant fins passada la una de la nit. Com es fa impossible dormir, truco a la Guàrdia Urbana i em respon molt educadament un senyor dient-me que ja han rebut altres avisos i que ja han actuat. Els contesto que l’escàndol continua i em respon que ells ja han fet el que havien de fer i que no poden fer res més. Pregunto si no els poden dissoldre o multar-los i em diuen altra vegada que ells ja no poden fer-hi res més. A la meva darrera qüestió de quina mena de protecció donen al ciutadà em respon amb la mateixa cantarella.

Em pregunto des d’aquí en quin estat de desprotecció estem els ciutadans i quina autoritat té la Guàrdia Urbana. Perquè si la seva actuació consisteix en demanar per favor que baixin la veu i marxar mentre els altres se’n riuen, anem llestos. Potser es podria eliminar el cos i ens estalviaríem molts calers.

Ah, i aprofito per agrair a l’Ajuntament la seva total inacció en els problemes de soroll nocturn a la Part Alta i per informar que els brètols, provistos d’una mena de megàfon, anaven cantant: Matalassers! Matalassers! Prenguin nota els castellers”.
Redacció TT - 20/11/2015 - 15:16h
AXRovira
24/11/2015
13:30
v.
AXRovira
24/11/2015
13:17
Quan qui té i pot posar solució a aquests problemes no ho fa el caos s'instal·la als carrers. I així tothom té drets menys els veïns, que no podem descansar a les nits. Això a la llarga ens provocarà un seguit de malalties que perjudicaran seriosament la nostra salut,i cap representant públic, per ara, pren consciència del problema.
El de sempre
22/11/2015
19:31
No si encara voldreu que treballin... Així és com es protegeix als ciutadans dels incívics, posant-se al costat de la xusma i rebaixant les sancions i les multes. A l'hora de posar multes no els guanya ningú, per això. L'eslògan hauria de ser: "sempre al costat del ciutadà... però per fer-li la traveta".
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.