Foto-denúncia: 'I un pas de vianants al carrer Estanislau Figueras ?'
  
Un lector de TT ens ha fet arribar aquest foto-muntatge, acompanyat del següent comentari:

“Amb grans esforços per formar-me com a arquitecte urbanista i paisatgista, diversos postgraus, màsters i doctorats, estades als equips d'urbanisme de les millors enginyeries i consistoris d'arreu i una traça amb les eines digitals de disseny gràfic que podeu contrastar, em permeto fer una modesta aportació que entenc que ningú mancat del meu brillant currículum ha pogut imaginar per tal de solucionar les molèsties causades als comerciants, veïns i vianants en general del Carrer Estanislau Figueras, a l'alçada del CEIP Saavedra, arran de les obres que han ocupat part de la vorera de la cara sud del carrer...”
Redacció TT - 25/03/2015 - 20:32h
New Xavi TGN a per a què?
31/03/2015
19:31
Sords i cecs? M'ho diràs a mi, que m'acaben de blocar al FB de TGN Mobilitat, nano. Per pesat, per criticón... perquè no ténen altra raó.
S'han quedat a gust: molt els agrada parlar de "política 2.0", participació, etc... però sempre que sigui per on els convé!!!!! =(
per a què?
31/03/2015
09:21
És igual el que diguis a l'ajuntament són sords i cecs.
Francesc
30/03/2015
19:02
L'edifici de la Chartreuse, adaptat a activitat educativa, ha quedat com a record de l'antiga fàbrica. Altres edificis, com els de l'Aigua del Carme, dignes i representatius d'una època arquitectònica van a terra. ¿Ningú se li ha acudit que tot i la seu menor grau d'importància formaven part d'un ambient i uns memòria històrica ciutadans?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.