Foto-denúncia: Instal•lació telefònica 'd'última generació'
  
Un lector de TT ens ha fet arribar la fotografia que il•lustra la notícia, acompanyada del següent text:

"La foto està presa al carrer Ribes, cantonada amb carrer Huyà, a cent metres del centre històric de Tarragona, ciutat amb vocació d'smart city, i el que s'hi veu és la infraestructura telefònica del barri.

Deixant de banda apreciacions estètiques, les conseqüències que es deriven de tants garbuixos, empalmes, derivacions i pengims-penjams, són un servei pèssim, avaries reiterades, interrupcions, sorolls, baixíssima velocitat. Si plou, malament; si fa massa humitat també: hi ha moltes caixes esberlades o que no tanquen.

A sobre, hi ha línies que travessen propietats privades, de manera que tot sovint hem de demanar al veí que deixi passar als homes de blau, circumstància que a força de repetir-se ha derivat en que alguns veïns, farts dels operaris de Planta Externa i la seva ineficiència, no els deixen entrar, el que a la vegada deriva en emprenyaments mutus i mal dirigits, perquè la responsabilitat de tanta descura no es difícil d'esbrinar.

Cal recordar que al 2011 es va reurbanitzar la zona i es va fer una canalització subterrània pel telèfon amb tots els ets i uts normatius de la Companyia (com ara unes arquetes on llueix el seu nom: Telefónica), i que aquesta infraestructura, pagada per l'Ajuntament, o sigui per tots els veïns, continua a dia d'avui buida (llevat d'alguns trams on hi ha fibra òptica).

De la mateixa manera que els veïns faríem bé d'afinar la punteria a l'hora de buscar responsables, penso que l'Ajuntament també hauria de fer valdre alguna mena d'autoritat després d'haver fet les obres de soterrament".
Redacció TT - 24/01/2015 - 12:19h
convenient
27/01/2015
15:10
I si hi pares l'orella igual pots escoltar converses privades.
Ferran
25/01/2015
14:56
Caram! Però si el carrer Huyà el van fer nou i van soterrar les conduccions. Les elèctriques van soterrar, però el telèfon no, com diu el lector estan podrides. O sigui que la Ciutat paga la infraestructura i la TeleAfónica deEspaña y de las JONS no les vol, diners manllevats, cristo, redeu!
Barri Monestir de Poblet
25/01/2015
11:04
No es l’únic barri de Tarragona que te aquests problemes. Al barri de Monestir de Poblet i voltants no tant sols hi han els cables de telefonia, allí conviuen amb els cables del enllumenat. Amb uns Pals que es van inclinant i no ho fan mes perquè els propis cables fan de “lligam” dels propis pals que’ls aguanten… Tercermundista total
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.