Foto-denúncia: CiU alerta de la perillositat de la bastida del Pla de la Seu
  
Per a CiU "l’arribada de l’estiu provoca un augment considerable dels tarragonins i tarragonines en totes aquelles activitats que conviden a sortir al carrer a gaudir-ne. Per aquest motiu cal extremar al màxim les condicions de seguretat personal a totes les zones però especialment als espais més concorreguts.

El Pla de la Seu ha estat punt de concentració de centenars de persones aquests darrers dies, per diverses activitats, i s’ha posat de manifest que la bastida que se situa al lateral de l’edifici de Ca l’Ardiaca, actualment en procés de rehabilitació, pot resultar molt perillosa si es manté el seu estat actual. Aquesta bastida metàl•lica no disposa de cap element que garanteixi la seguretat de les persones que hi pugen, entre elles molts nens, amb els perills que suposa en tot moment.

Cal, urgentment, que es posin mesures protectores per evitar l’accés de les persones a aquesta bastida i a totes aquelles altres infraestructures que, siguin d’obra pública o privada, puguin comportar situació de risc. Des de CiU es reclama que l’Ajuntament de Tarragona insti als propietaris de les obres privades a garantir la seguretat en aquells casos que pertoqui i els obligui a adoptar les mesures corresponents".
Redacció TT - 07/07/2014 - 17:32h
més
08/07/2014
11:56
I damunt la lona hi podrien pintar com serà l'hotel estelar.
Manel
08/07/2014
10:30
És cert que Ca l'Ardiaca està en rehabilitació? des de quan?, no es podria posar una lona que protegís la bastida i alhora donés un aspecte més cuidat de la plaça, amb una imatge que reflectís el futur de les façanes rehabilitades?, ja tenim prou vergonya de suportar uns blocs de ciment com a suport de la bastida. Gràcies
New Xavi TGN
08/07/2014
00:12
QUINA PENA DE CIUTAT!!!!!!!!!
On para la data d'obertura d'Ikea? On està l'acord amb l'empresa que acabarà el Jaume I? On queda la decència quan s'assigna un contracte milionari a una empresa d'Urdangarin que està de plè als dossiers en procés judicial? Què se n'ha fet de la peatonalització de la Part Alta? Quan comença la reconstrucció de la Casa Foixà? Quin dia s'inaugura l'ampliació de l'Aparcament Torroja? Quina fila farà el Museu de la Setmana Santa a la R.Vella, darrere l'Ajuntament? S'acaba ja l'arranjament de Ca la Garsa? Què en faran de la plataforma de ciment del Miracle?
.... seguim? =(
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.