Foto-denúncia: 'La Part Alta és un gran orinal'
  
Un lector de TT ens ha fet arribar aquestes fotografies acompanyades del següent text:

“Cada cop són més, més incívics, no es pot entendre com aquestes escenes són una tònica habitual. Per més normatives, sancions o inscripcions en butlletins hi falta l’execució de les mateixes a peu de carrer.

Sembla realment una zona d'oci sense límits, festes fins a altes hores de la matinada, ocupacions de places per grups de transeünts i les seves mascotes, moltes d'elles sense lligar i com no, deixant les seves defecacions a on més convingui, o d'altres amb ganes d'orinar on més bé vagi, en aquest cas just al costat d'una zona de jocs infantils”.
Redacció TT - 17/06/2014 - 11:29h
New Xavi TGN a Toni
20/06/2014
01:45
Toni: ni de conya he suggerit que es pugui cagar ni fer res "indecorós" (no ho dic amb ironia) allà on a un li roti.
Vull dir que per a censurar-ho, cal tenir la situació 'controlada': si les persones que fan vida a la ciutat, hi tinguin casa o no, no ténen a l'accés de manera raonable els serveis mínims exigibles a un estat de dret i (fins fa poc) de benestar, no hi ha res a parlar.
Es pot exigir que ningú pixi al carrer per Sta.Tecla si no hi ha urinaris als espais i horaris d'assistència massiva? NO.
Doncs no es pot demanar a qui viu al carrer, amb altres angoixes que el respecte als altres, que no pixi on li vé: no li podem retreure infringir el que està pensat per als 'benestants'.
Toni
18/06/2014
22:50
Collons New Xavi, no fotem.Mai cagaré al mig del carrer. Ho faré en a la casa d'acollida o al supermercat on compri el poc que pugui amb l'euros arreplegat. Puc perdre o hem poden perdre la feina i la casa, però l'educació i la dignitat no me la pot treure ningú.
discriminació
18/06/2014
13:36
Ai, coix, els gossos, sí, i les persones, no.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.