Foto-denúncia: 'I de sobte, la realitat!'
  
El lector i col•laborador de TT, Albert Saludes, així com “passejant i cicloturista habitual del port”, ens ha fet arribar aquestes fotografies acompanyades del següent text:

"Al nostre port, tenim una magnífica escullera per a passejar. Però com tot, alguna cosa pot fallar. Vas caminant tranquil•lament pel carril vermell (reservat a vianants) gaudint de l’entorn i pensant en les teves coses. Trepitges una pintada, i llavors poses certa atenció en unes paraules escrites al terra, però mentre intentes posar-les per ordre per tal de que tinguin algun sentit, patapam! Un fort cop al genoll et retorna a la realitat. L’intens dolor et fa passar comptes amb la parentela de diverses generacions. Casun el dimoni! Però, de on ha sortit, això?!

Llavors, és quan trobes l’explicació; les paraules escrites al terra ja t’avisen de que tinguis cura amb els teus genolls, però mentre inverteixes l’ordre per a que la seva lectura tingui sentit, ja te l’has fotut. La barana de protecció de l’històric plànol del port de Tarragona (que per qüestions de manteniment ha desaparegut) n’ha estat la culpable.

Les imatges il•lustren perfectament tot el què acabo de explicar.
De tant en tant, alguna ànima misericordiosa hi lliga cintes de color per avisar als (molts) vianants, però el servei de manteniment i neteja (el mateix que devia retirar l’antic plànol del port de la ciutat) es cuida diligentment d’arrancar-les.

La pregunta és clara; si no hi ha res a protegir, perquè no es retira la barana en qüestió? O és que potser hem d’esperar a que algú hi prengui mal de forma seriosa?"
Redacció TT - 20/02/2014 - 14:39h
Caminador
24/02/2014
19:34
S'ha de reconèixer que l'A.P. ha estat molt eficaç.
Si retirar aquesta estructura hagués estat responsabilitat de l'ajuntament, ja podríem esperar asseguts.
JBL
23/02/2014
21:45
Ho celebro!
Ara també estaria bé que vigilessin que els diferents usuaris del passeig (ciclistes, patinadors, conductors, caminants i mociclistes) compleixin amb amb la normativa adoptada; usar els carrils específics per a cadascú, respectar les zones d'parcament així com la velocitat de circulació per a vehicles amb motor.
Albert Saludes
23/02/2014
12:08
A.S. a pasionario
Té vostè tota la raó; aquest escrit no és gens apassionant. També resulta evident que hi han moltíssimes coses més a fer a la nostra ciutat.
Jo m'he "preocupat" per una d'elles, i ves per on; l'han solucionat. Ja hem aconseguit una altra -petita- cosa més.
I vostè, mentrestant, què ha fet?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.