Foto-denúncia: Intervenció als arbres de la ciutat
  
Un lector de TT ens ha fet arribar aquesta imatge amb el següent text:

Els darrers dies he vist algun article al vostre diari amb el tema dels arbres afectats pel temporal però fa temps que tinc aquesta foto, feta a l'alçada compresa entre el carrer Higini Anglès i Ramon i Cajal, que representa la manera de solucionar aquestes coses que tenen a la nostre ciutat, ja sigui amb la brigada d'intervenció immediata o per l'ordre d'algú a la brigada municipal. Aquesta no és manera d'acabar amb els problemes, tallar d'arrel el problema es una pràctica que es fa molt sovint a la nostra ciutat...ara com ha dit algun comentarista habitual del vostre diari, també es pot veure amb les faroles afectades per accidents de trànsit. Quan un polític del consistori faci alguna cosa malament també es podria fer el mateix sense tenir que esperar a les eleccions?
Redacció TT - 29/01/2009 - 19:35h
Taronger
03/02/2009
12:34
A cada arbre en aquesta situació es podria afegir el nom d'algú del consistori tal i com fan amb les estrelles de Hollywood. Podria ser un argument turístic pels carrers amb aquests fets. M'agradaria que al menu d'aquest diari es pogues crear un apartat de foto denuncia per trobar facilment articles com aquest, espero es pugui tenir en compta la meva petició.
Vidal i Barraquer
02/02/2009
10:26
He tornat a llegir aquests comentaris i voldria dir al sr. carles b que la solució és reemplaçar l'arbre amb un recambi del viver municipal i que ho faci la brigada de intervenció inmediata, la imatge de la ciutat ha de ser la primera prioritat, no fer nyapes i generar desil.lusió als ciutadans o comerciants que veuen aquestes situacions tant habituals a la ciutat.
carles b.
31/01/2009
09:03
senyor lector, i quina solució té vostè? crec és la millor solució, doncs lo primer de tot és la seguretat i tal com mostra la foto i gràcies a que ara estan tapat el clots dels arbres ningú pot caure al forat i prendre mal.
però sens dubte el senyor que ha denunciat aquesta solució deu ser més lumbreràs que jo.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.